Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: Τον ήθελε ο Άρης πριν πάει στην Μπέβερεν

Φιορίν Ντουρμισάι: Τον ήθελε ο Άρης πριν πάει στην Μπέβερεν
Φιορίν Ντουρμισάι: Ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό φορ αλλά ο ίδιο προτίμησε το εξωτερικό.

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο Άρης είχε ενδιαφερθεί σοβαρά για τον Ντουρμισάι πριν αυτός αναχωρήσει για το Βέλγιο και τη Μπέβερεν. Οι Κιτρινόμαυροι επιθυμούσαν αν ενισχυθούν στην επιθετική τους γραμμής και ο νεαρός επιθετικός θεωρούνταν μία ιδανική περίπτωση, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Άρης είχε επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό και του είχε γνωστοποιήσει τον ενδιαφέρον για τον Ντουρμισάι. Οι κίτρινοι ήθελαν τον παίκτη δανεικό για την επόμενη χρονιά. Οι Πειραιώτες δεν ήταν αρνητικοί σε έναν δανεισμό εντός των συνόρων. Όμως ο Φιορίν Ντουρμισάι είχε ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Μπέβερεν. Ο νεαρός επιθετικός προτιμούσε εξ’ αρχής την μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στο Βέλγιο. Ο 22χρονος επιθετικός αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό και προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ, όπως είχε γίνει προ διετίας με τον Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του, καθώς πιστεύει πολύ στις ικανότητές τους. Για τον λόγο αυτό δεν μπήκε και οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο με την Μπέβερεν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments