Διεθνή

Φλόριντα: Ο μοβ ουρανός που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ντοριάν (pics)

Φλόριντα: Ο μοβ ουρανός που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ντοριάν (pics)
Φλόριντα: Οι κάτοικοι της Φλόριντα κατέκλυσαν τα social media με φωτογραφίες από αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο που άφησε πίσω του ο τυφώνας.

Φλόριντα: Με ένα εντυπωσιακό θέαμα ήρθαν  αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Φλόριντα τον ΗΠΑ, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι όταν σήκωσαν τα μάτια τους και σάστισαν από τον μοβ ουρανό που άφησε πίσω του ο σφοδρότατος τυφώνας Ντοριάν.

Οι κάτοικοι μοιράστηκαν τις εικόνες του ασυνήθιστου ουρανού στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, με κάποιους να εκφράζουν την ανακούφισή τους που απέφυγαν τα χειρότερα από την καταιγίδα. «Γλυτώσαμε τα χειρότερα του τυφώνα και ανταμειφθήκαμε και με έναν υπέροχο μοβ ουρανό», γράφει ένας χρήστης του Instagram.

Είκοσι οι νεκροί στις Μπαχάμες

Ο τυφώνας Ντοριάν, που κατατασσόταν στην Κατηγορία 5 (την υψηλότερη της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον) όταν χτύπησε τις Μπαχάμες, έχει πλέον αποδυναμωθεί. Κατατάσσεται πλέον στην Κατηγορία 2, με ριπές ανέμου ταχύτητας ως και 175 χιλιομέτρων ανά ώρα, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο που δημοσιοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) των ΗΠΑ. Στις Μπαχάμες άφησε πίσω του 20 νεκρούς, ενώ 70.000 κάτοικοι χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments