Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: Μπαίνει ως “Τζέιμς Μποντ” στη νέα σεζόν – Η αφίσα που θα γίνει viral (pic)

Λευτέρης Πανταζής: Μπαίνει ως “Τζέιμς Μποντ” στη νέα σεζόν – Η αφίσα που θα γίνει viral (pic)
Λευτέρης Πανταζής: Φοβερή έμπνευση για την έναρξη του νέου προγράμματος στο North Live Stage.

Λευτέρης Πανταζής: Έχοντας πάνω από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του ελληνικού πενταγράμμου, ο ακούραστος “ΛεΠα” ετοιμάζεται για μία ακόμη γεμάτη σεζόν. Σε λίγες ημέρες θα λάβει χώρα η πρεμιέρα του νέου σχήματος του οποίου “ηγείται” ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο Εμπάτη North Live Stage, έχοντας στο πλευρό του τους Πάνο Καλλίδη, Θάνο Πετρέλη αλλά και τον γνωστό ράπερ Tus. Οι τρεις λαϊκοί καλλιτέχνες είναι αποφασισμένοι να… γράψουν ιστορία και να προσφέρουν στο κοινό νύχτες γεμάτες διασκέδαση. Η όρεξη που υπάρχει για δυναμική… είσοδο στη νέα σεζόν, φάνηκε και στην αφίσα του Λευτέρη Πανταζή.

Το “μάτι” του pagenews.gr εντόπισε μία από τις αφίσες που έχουν τοποθετηθεί για την πρεμιέρα του Εμπάτη North Live Stage, στην οποία βλέπουμε τον Λευτέρη Πανταζή να ποζάρει σε στιλ… Τζέιμς Μποντ. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με κόκκινη γραβάτα και κρατώντας ένα όπλο, ο Λευτέρης Πανταζής δηλώνει… πιο έτοιμος από ποτέ για την πρεμιέρα, με την αφίσα να διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο εμπνευσμένης δημιουργίας των τελευταίων μηνών.

Ο Λευτέρης Πανταζής ως Τζέιμς Μποντ

Τι θα δούμε στο North Live Stage

Λευτέρης Πανταζής, Πάνος Καλλίδης και Θάνος Πετρέλης ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά όλοι μαζί και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης από την πίστα του Eμπατή North Live Stage. Το σχήμα θα ολοκληρώνει ο TUS. Ο Πάνος Καλλίδης, για δεύτερο συνεχόμενο φθινόπωρο, ανεβαίνει στην πίστα του και συνεργάζεται με δύο ακόμα αγαπημένους καλλιτέχνες με αμέτρητες επιτυχίες!

Η πρεμιέρα ήδη ανακοινώθηκε από τα social media του νυχτερινού κέντρου και είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου. Τότε, οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια νέα σεζόν που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Λευτέρης Πανταζής και Πάνος Καλλίδης συναντιούνται ξανά επί πίστας ύστερα από τέσσερα χρόνια, αφού τους είχαμε δει στη σκηνή του Caramela, ενώ είναι η πρώτη φορά και για τους δύο που θα συνεργαστούν με τον Θάνο Πετρέλη, μια ακόμα πολύ αγαπημένη παρουσία του ελληνικού τραγουδιού. Δες παρακάτω την ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου μέσα από την οποία έκανε γνωστή τη συνεργασία αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments