Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (5/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (5/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (5/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (5/9/19).

Κριός

Κάντε αλλαγές στη συνηθισμένη σας ρουτίνα δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό. Αντί να κάτσετε σπίτι το βράδυ όπως κάνετε συνήθως, ξεκινήστε μαθήματα μαγειρικής ή πηγαίνετε σε ένα καινούργιο κλαμπ για χορό. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον/α μπορεί να συναντήσετε εκεί!

Ταύρος

Η εμμονή σας στη λεπτομέρεια μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σήμερα όταν θα θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Κάντε την έρευνα σας για να ανακαλύψετε τι τους αρέσει και τι όχι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματος τους και άλλα σημάδια για να διαπιστώσετε αν είστε στο σωστό δρόμο.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σας μπορεί να παρερμηνευτούν σήμερα, οπότε προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας. Να είστε άμεσοι και σταθεροί σε όσα ζητάτε. Μην χάνετε την ώρα σας με μεταφορές και παρατεταμένα σχόλια. Όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο.

Καρκίνος

Οι εύστοχες απόψεις σας θα εμπνεύσουν και άλλους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Αυτός ο ρόλος του μέντορα μπορεί να είναι καινούργιος για εσάς, οπότε πάρτε τον στα σοβαρά. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον καθοδηγούν λάθος. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και πάντα να ακούτε τη συνείδησή σας.

Λέων

Παρόλο που δεν είστε παρορμητικοί, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δοκιμάσετε μερικές καινούργιες ιδέες. Ζητήστε από κάποιον/α σέξι τύπο/κοπέλα να σας βοηθήσει με το πρόβλημα σας. Είναι ένας καλός τρόπος για να γνωριστείτε καλύτερα ενώ παράλληλα τους δείχνετε πόσο καλοί είστε στην επίλυση προβλημάτων.

Παρθένος

Η διαίσθησή σας για κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Ακολουθήστε το προαίσθημά σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Το πιθανότερο είναι ότι η πρώτη εντύπωση για αυτό το άτομο είναι και σωστή.

Ζυγός

Το να μην κάνετε τίποτα έχει και τα καλά του. Για μια φορά αισθάνεστε απόλυτα χαλαροί και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ένα ακόμη θετικό είναι ότι δεν αισθάνεστε ότι πνίγεστε με υποχρεώσεις. Ένα διάλειμμα από το συνήθως γεμάτο πρόγραμμά σας θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε τις σκέψεις σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ρίσκα στον ερωτικό τομέα. Φλερτάρετε με κάποιον/α που σας προκαλεί πεταλούδες στο στομάχι. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος για να τους δείξετε ότι αναζητάτε ερωτικό/ή σύντροφο. Προετοιμαστείτε για ένα έντονο ερωτικό πάθος.

Τοξότης

Οι άλλοι μπορεί να σας τρελαίνουν αλλά ειδικά σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σας ταράξει. Αντιμετωπίστε τους μελοδραματικούς σας φίλους σαν να παίζουν σε κωμωδία με ζωντανό κοινό. Μην ξεχάσετε το ποπ-κορν!

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι καλή για να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε όσα θέλετε. Κάντε μια λεπτομερή λίστα με όλους τους εφικτούς στόχους θέτοντας λογικές προθεσμίες για την εκπλήρωσή τους. Να είστε ρεαλιστές σχετικά με όσα μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσα σε μία μέρα!

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια κάποιου ζητήματος που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Αν ψάξετε βαθύτερα για να μπορέσετε να κατανοήσετε ευρύτερα το πρόβλημα, θα είναι πιο εύκολο να διορθώσετε την κατάσταση. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας για να σας πουν την άποψή τους.

Ιχθύες

Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, οπότε να είστε υπομονετικοί στην αναζήτηση του/της επόμενου/ης ερωτικού/ής συντρόφου. Θα συμβεί συντομότερα από ότι νομίζετε. Στο μεταξύ, χαρείτε την ελευθερία σας και κάντε γνωριμίες!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments