Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Ντροπή για την Ελλάδα να τον χρησιμοποιεί έτσι”, σχολίασε αναλυτής του ESPN

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Ντροπή για την Ελλάδα να τον χρησιμοποιεί έτσι”, σχολίασε αναλυτής του ESPN
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η απορία γνωστού αναλυτή του ESPN για τον τρόπο με τον οποίον το τεχνικό team της Ελλάδας χρησιμοποιεί στα ματς τον Greek Freak.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν άρεσε καθόλου στον αναλυτή του ESPN, Τζόναθαν Γκιβόνι, ο τρόπος με τον οποίον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και το τεχνικό team της Ελλάδας χρησιμοποιήσει στο ματς με τις ΗΠΑ τον Greek Freak. Σε ανάρτησή του στο twitter χαρακτήρισε “ντροπή για την Ελλάδα“, το γεγονός πως δεν γνωρίζει πως να αξιοποιήσει ένα ταλέντο όπως ο Γιάννης.

Συγκεκριμένα, ο Γκιβόνι ανέφερε τα εξής: «Τι ντροπή για την Ελλάδα (και τους μπασκετικούς φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη) να έχεις ένα τρομερό ταλέντο σαν τον Γιάννη και να μην ξέρεις πώς να τον χρησιμοποιήσεις. Οι ΗΠΑ έκαναν εξαιρετική δουλειά για να τον βγάλουν εκτός αγώνα με καλές άμυνες. Αυτό σε κάνει να σεβαστείς ακόμα περισσότερο την ομάδα που έχτισε το Μιλγουόκι γύρω του».

Ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας στην ήττα με 69-53 κόντρα στις ΗΠΑ, με τον 24χρονο φόργουορντ να τελειώνει το ματς με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές που φαινόταν ότι πάλευε… μόνος του, δίνοντας “πάτημα” στον Γκιβόνι να σχολιάσει… όσα σχολίασε.

Τον Αντετοκούνμπο ακολούθησαν οι Κώστας Σλούκας (13 πόντοι) και Ιωάννης Παπαπέτρου (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ), ενώ από τις ΗΠΑ ξεχώρισαν οι Κέμπα Ουόκερ (15 πόντοι, 6 ασίστ) και Ντέρικ Ουάιτ (9 πόντοι με 4/6 σουτ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments