Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (7/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (7/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (7/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (7/9/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας είναι αυτός που σας κρατά εστιασμένους και στην πορεία σας. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου φλερτάρει με τον Πλούτωνα!

Αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να αποτελέσει μια έντονη ώθησή σας προς τα μπρος, όσο διατηρείτε τα θέματά σας σε σειρά. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν τελικά στις 12 Ιανουαρίου 2020. Τότε θα δείξετε και τι αποκομίσατε! Και η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα, αυξάνοντας την επήρεια της ημέρας. Όσο πιο συντονισμένοι είστε, τόσο πιο μακροπρόθεσμα θα είναι τα οφέλη σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η μέρα ευνοεί την βελτίωση των δεδομένων σας!

Το Σάββατο μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας ή να τεμπελιάσετε, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για σας. Εάν φανείτε δραστήριοι και πάρετε πρωτοβουλίες, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας σχετικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μην περιμένετε θαύματα, αλλά μέσω της εργασίας ή της επιχείρησής σας θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλά αποτελέσματα. Το Σάββατο μερικοί από εσάς θα εκπλαγείτε από δυσάρεστα νέα που θα αφορούν κάποιον που γνωρίζετε. Αυτά τα νέα πιθανόν να έχουν να κάνουν με την δυσάρεστη εξέλιξη ενός πολύπλοκου προβλήματος υγείας.

Το Σάββατο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συνομιλίες, τις προτάσεις ή τις πληροφορίες που θα πάρετε από γυναίκες στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Σήμερα μπορεί να θυμώσετε από τις ανόητες, βιαστικές ενέργειες ενός αγοριού ή ενός νεαρού άνδρα που θα χαραμίσει μια σημαντική ευκαιρία για τον εαυτό του.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα είναι μια απρόβλεπτη αλλά ενδιαφέρουσα μέρα. Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε λουλούδια ή ένα δώρο, για μια ξεχωριστή περίσταση που θα προκύψει απροσδόκητα. Σήμερα καλό θα ήταν να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας ζητήσουν οι συγγενείς σας, όταν σας χρειαστούν. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για έναν αρραβώνα ή μια γαμήλια τελετή.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σήμερα μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες ή νέες ιδέες που θα εξελιχθούν με επιτυχία. Θα πάρετε χρήσιμες ειδήσεις σχετικά με κάποιον με τον οποίο έχετε επαγγελματικές επαφές. Δεν αποκλείονται και κάποια νέα οικονομικής φύσεως, αλλά θα αφορούν γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με την οικογένειά σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα έχει σχέση με κάποιον συγγενή σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα στρέψουν την προσοχή τους σε δεσμεύσεις ή ενέργειες, στη ζωή ενός συγγενή που ζει σε άλλο μέρος. Οι νέες γνωριμίες ή οι ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου θα απαιτήσουν περισσότερη υπευθυνότητα, σταθερότητα και προσοχή αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το άτομο κοντά σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα είστε δύσπιστοι με τις προτάσεις που θα σας κάνουν οι φίλοι σας. Βασικά, υπάρχει κάτι πολύ καλό σε όλο αυτό, το οποίο όμως θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα ανυπομονούν για μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση. Εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, σήμερα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα για τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments