Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (7/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (7/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (7/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (7/9/19).

  • Κριός

Η σημερινή μέρα φέρει προκλήσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Μια κατάσταση με κάποιον/α συνάδερφο έχει γίνει ανυπόφορη αλλά προσπαθήστε να μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Πάρτε τηλέφωνο τον/την αγαπημένο/η σας και πείτε του/της ότι απόψε θα χρειαστείτε αγάπη και κατανόηση.

  • Ταύρος

Κάθε σχέση απαιτεί συμβιβασμούς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο πεισματάρηδες όταν εσείς και ο/η σύντροφός σας διαφωνείτε σχετικά με το τι θα κάνετε. Σήμερα φερθείτε με ανωτερότητα και αφήστε τον/τη σύντροφό σας να πάρει την πρωτοβουλία.

  • Δίδυμοι

Αναβάλλετε τυχόν σοβαρές συζητήσεις για τη σχέση σας για λίγες μέρες ακόμη. Η καλύτερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε τώρα με τον/την αγαπημένο/η σας είναι να κρατήσετε ένα χαλαρό κλίμα. Τα σοβαρά ζητήματα μπορούν να περιμένουν.

  • Καρκίνος

Αν σας προβληματίζει κάτι που αφορά τη σχέση σας, εκμυστηρευτείτε το σε κάποιον φίλο. Ένα άτομο που βρίσκεται έξω από την κατάσταση είναι σε θέση να δει τα πράγματα με άλλη προοπτική και πιο αμερόληπτα.

  • Λέων

Εσείς μιλάτε αλλά σας ακούν; Αν αισθάνεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας δεν σας ακούει, ψάξτε μήπως δεν φταίνε αυτά που λέτε αλλά ο τρόπος που τα λέτε. Δοκιμάστε να αλλάξετε την προσέγγισή σας και να είστε βέβαιοι ότι θα σας ακούσουν δυνατά και καθαρά.

  • Παρθένος

Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε τις πιο υπέροχες ιδέες στα πιο περίεργα μέρη. Σήμερα θα διαβάσετε κάτι που θα χτυπήσει ένα καμπανάκι μέσα σας και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί ο/η αγαπημένος/η σας συμπεριφέρεται έτσι τον τελευταίο καιρό.

  • Ζυγός

Όπως όλα τα ζευγάρια, μερικές φορές εσείς και ο/η σύντροφός σας διαφωνείτε. Προσπαθήστε να μην κρατάτε κακίες και να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Το να κολλάτε στα παλιά σας εμποδίζει από το να χαίρεστε το παρόν και το μέλλον.

  • Σκορπιός

Σήμερα λάμπετε τόσο πολύ από ευτυχία που οι φίλοι σας θέλουν να μάθουν το μυστικό σας. Αφήστε τους να αναρωτιούνται – δεν χρειάζεται να τα αποκαλύπτετε όλα!

  • Τοξότης

Όταν ενθουσιάζεστε με κάτι, έχετε την τάση να βιάζεστε να προχωρήσετε παρακάτω. Αλλά σε μια σχέση θα πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να παραλείπετε πράγματα για να φτάσετε στο καλό – το απολαμβάνετε τώρα.

  • Αιγόκερως

Σήμερα κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο ψάχνοντας κάτι καινούργιο για να κάνετε το Σαββατοκύριακο. Βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Το να δοκιμάζετε νέα πράγματα μαζί ανανεώνει τη σχέση σας.

  • Υδροχόος

Ο τρόπος που φαίνεται κάτι αν το δείτε επιφανειακά μπορεί να αλλάξει όταν θα κάνετε τον κόπο να το εξετάσετε βαθύτερα. Μήπως ο/η αγαπημένος/η σας σας κρύβει κάτι; Δεν πρόκειται για κάτι κακό αλλά ίσως υπάρχει κάτι το οποίο δεν είναι ακόμη έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σας.

  • Ιχθύες

Το να παίρνετε παράδειγμα από τα ζευγάρια γύρω σας που διατηρούν μακροχρόνιους δεσμούς μπορεί να κάνει καλό στη σχέση σας. Μπορείτε να μάθετε πολλά από τα άτομα που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη σχέση τους τόσα χρόνια. Θα κολακευτούν αν ζητήσετε τη συμβουλή τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments