Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ

Μιγκέλ Καρντόσο: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ
Μιγκέλ Καρντόσο: Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πατρίδα του, καθώς αποχώρησε χθες από την Ελλάδα. ωστόσο οι διαπραγματεύσεις για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει συνεχίζονται.

Μιγκέλ Καρντόσο: Η εποχή Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ, έχει περάσει αλλά οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού συνεχίζονται και η λύση της συνεργασίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πατρίδα του, καθώς αποχώρησε χθες από την Ελλάδα. ωστόσο οι διαπραγματεύσεις για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει συνεχίζονται.

Ο Καρντόσο αξιώνει μια μεγάλη αποζημίωση, ενώ η πλευρά της «Ένωσης» δεν φαίνεται διατεθειμένη να του προσφέρει το ποσό που ο ίδιος αξιώνει. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος αντικατέστησε τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ η απομάκρυνσή του αποφασίστηκε μετά την ήττα από την Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: «Καλή σχολική χρονιά, να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας»

Το δικό της μήνυμα στα παιδιά όλης της χώρας θέλησε να στείλει η ΑΕΚ. Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η «Ένωση» έστειλε τις ευχές της σε όλους τους μαθητές. Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά στα social media:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στους μικρούς της φίλους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με όρεξη για μάθηση,συνεχή πρόοδο κι υγεία! Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας»!

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.651697448205070/3211143565593766/?type=3&theater

Μεγάλη κινητικότητα στον κόσμο ενόψει Λαμίας

Η παρουσία του κόσμου των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Αστέρα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την Λαμία. Τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκαν ήδη από την Τρίτη σε κυκλοφορία ηλεκτρονικά και η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη με τους ανθρώπους της Ένωσης να αισιοδοξούν για προσέλευση που θα ξεπερνά τις 20.000. Εξάλλου σύμμαχος είναι και η ώρα καθώς το ματς μετατέθηκε για την Κυριακή στις 19:15 αντί για 21:30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Μάλιστα πολύς κόσμος αναμένεται να έρθει και από την επαρχία με πολλούς συνδέσμους να οργανώνουν εκδρομή δείχνοντας εμπράκτως την συμπαράστασή τους στην επανεκκίνηση που κάνει η ΑΕΚ με τον Κωστένογλου στον πάγκο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments