Ελλάδα

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Μητέρα μια 19χρονη – Συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Μητέρα μια 19χρονη – Συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της
Μέσα σε 24 ώρες οι αρχές έφθασαν στον εντοπισμό της.

Μια 19χρονη κοπέλα είναι η μητέρα του μόλις 7 ημερών βρέφους που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης εγκαταλελειμμένο στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.  Η αστυνομία, που είχε κληθεί στο σημείο από έναν 19χρονο, που εντόπισε το βρέφος μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, έλεγξαν από την πρώτη στιγμή για κάμερες ασφαλείας παίρνοντας μαζί τους το υλικό. Την ίδια ώρα έψαξαν σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο για να δουν τις γεννήσεις που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες, ενώ πήραν και αποτυπώματα από την πολυκατοικία.

Εξετάζοντας τα παραπάνω στοιχεία οι αρχές έφθασαν στον εντοπισμό της και νωρίς το πρωί της Πέμπτης έγινε η προσαγωγή της. Μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η 19χρονη κοπέλα ομολόγησε την πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις της 19χρονης είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν τόσο στο σουπερ μάρκετ από το οποίο πήρε το καρότσι όσο και από κτίρια που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου και βρέθηκε το βρέφος.

Η νεαρή η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχοντας στο πλευρό της τη θετή ηλικιωμένη μητέρα της ομολόγησε την πράξη της και μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είναι πολύ μικρή για να χειριστεί την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ενώ αντιμετωωπίζει και οικονομικά προβλήματα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εξέφρασαν την πρόθεση να βαφτίσουν το βρέφος που είναι ένα μικρό υγιέστατο κοριτσάκι έτσι ώστε να βοηθήσουν και την ανήλικη μητέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments