Ελλάδα

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι θα απογίνει το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Τι θα απογίνει το ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος
Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη φιλοζωικής οργάνωσης έφτασαν στην περιοχή, μπήκαν στο διαμέρισμα και πήραν το ροτβάιλερ.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 στα Γλυκά Νερά, όπου ένα κοριτσάκι μόλις δύο μηνών έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο της οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ. Το παιδί μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων Πεντέλης, ενώ η μητέρα του παραμένει σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία, στο μεταξύ διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο σκύλος της οικογένειας βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γάβγιζε και όταν ο πατέρας του βρέφους έβγαζε βόλτα το ροτβάιλερ, δεν είχε ποτέ μαζί του κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη φιλοζωικής οργάνωσης έφτασαν στην περιοχή, μπήκαν στο διαμέρισμα και παρέλαβαν τον σκύλο. Το ροτβάιλερ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της φιλοζωικής μέχρι να εξεταστεί από ειδικούς και να διαπιστωθεί εάν έχει επιθετική συμπεριφορά, συμπέρασμα που θα κρίνει και την τύχη του.

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της μητέρας

Το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τη μητέρα να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να σώσει το μωρό της. Όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς, το ροτβάιλερ κατασπάραξε το κοριτσάκι της, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Στην κατάθεση της δήλωσε: «Ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι, ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πόλυ, που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».

Με δύναμη ψυχής κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του σκύλου το βρέφος και ως νοσηλεύτρια προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αυτοκίνητό της και μετέφερε στο Παίδων Πεντέλης το μωρό. Το προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να το επαναφέρει στη ζωή, αλλά όταν το βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο, στις 9:40 το πρωί, ήταν ήδη νεκρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments