Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Έκλεισε” αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Έκλεισε” αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)
Κυριάκος Μητσοτάκης: O πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Tatoi Club για τη 2η ημέρα του Davis Cup.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσία του πρωθυπουργού διεξήχθη ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Tatoi Club για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Πολωνία. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε του Χούμπερτ Χούρκας, νο36 στον κόσμο, με 6-3, 6-1, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να ισοφαρίσει σε 1-1 τις αναμετρήσεις της με την Πολωνία.

Η αναμέτρηση των δύο είναι η κορυφαία του τουρνουά και μάλιστα την τελευταία φορά που είχαν βρεθεί αντίπαλοι, ο Χούρκας είχε νικήσει. Σήμερα, όμως, ο Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός και υπήρξαν στιγμές που ενθουσίασε τον κόσμο με την απόδοσή του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, Ο πρωθυπουργός μετέβη στη σουίτα της ελληνικής ομάδας, όπου συνεχάρη όλα τα μέλη της Εθνικής ανδρών, συνομίλησε με τον αρχηγό αποστολής, Απόστολο Τσιτσιπά, και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνομιλία που είχε με τον Έλληνα τενίστα, δεν στάθηκε μόνο στη σημερινή νίκη, αλλά και στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας αθλητής όλα αυτά τα χρόνια, για να φτάσει στην διεθνή καταξίωση. Μάλιστα οι δύο τους συμφώνησαν κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξουν έναν αγώνα τένις. Ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε στα διάφορα περίπτερα αθλητικού υλικού της διοργάνωσης, αλλά και σε αυτό της Ολυμπιακής Ακαδημίας. Ο κόσμος έσπευσε να τον χαιρετήσει και ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Δείτε βίντεο από τη συνομιλία Μητσοτάκη – Τσιτσιπά:

Στο τέλος ο πρωθυπουργός δήλωσε:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα πάει καλά και που το τένις στην Ελλάδα ανεβαίνει, πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Στέφανο και όλα τα παιδιά. Είναι μεγάλη η επιτυχία του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που βλέπω πολλά νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Πιστεύω πως πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις των τελευταίων ετών, θα χτιστεί και μία νέα γενιά, ώστε να μπει η Ελλάδα για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου τένις».

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε: «Στον Στέφανο εύχομαι πάνω απ΄ όλα να μείνει αυτός που είναι, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αγαπάει την πατρίδα του και μας κάνει υπερήφανους, γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδας στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σήμερα νομίζω ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό του και τώρα περιμένουμε να τα καταφέρουμε και στο διπλό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments