Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς για τη βασική ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς για τη βασική ενδεκάδα
ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιος από τους δύο τερματοφύλακες θα αγωνιστεί στο Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Μεγάλη είναι η πιθανότητα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να μην καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης του Αμπέλ Φερέιρα προς το πρόσωπό του, αλλά ο Πορτογάλος κόουτς προβληματίζεται για την διαχείριση που πρέπει να κάνει με τους τερματοφύλακες.

Είχε στηρίξει τον Πασχαλάκη πριν την διακοπή, τώρα όμως υπάρχει μία επιπλέον παράμετρος. Ο Ζιβκο Ζίβκοβιτς δεν έχασε ούτε μία προπόνηση στην διακοπή, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ έλειπε στην Εθνική ομάδα. Όπως αναφέρει η metrosport.gr, o Αμπέλ Φερέιρα προτίθεται να ξεκουράσει τον Έλληνα τερματοφύλακα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ζίβκοβιτς

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το δίλημμα θα τον συνοδεύει μέχρι τελευταία στιγμή.

Όλεγκ Μπλαχίν: Κανένα θέμα από πλευράς ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στην… επιφάνεια σενάρια περί αντικατάστασης του Άμπελ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η αποτυχία πρόκρισης της ομάδας σε ομίλους μίας εκ των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League και Europa League) έχουν φέρει μεν σε δύσκολη θέση τον Πορτογάλο, ωστόσο για την ώρα, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος δεν κάνει σκέψεις για την αντικατάστασή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sportime, ο Φερέιρα δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά έχει τη στήριξη του οργανισμού. Τουλάχιστον μέχρι και να βγει ο επόμενος μήνας. Αν τα πράγματα σε επίπεδο εικόνας δεν στρώσουν, μπορεί να τεθεί στην κουβέντα, ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι σε μία τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί να πεταχτούν στα σκουπίδια +12 εκατ. ευρώ. Αλλά τώρα, ούτε συζήτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments