Ελλάδα

Αστικό λεωφορεία Βόλου: Η έμπνευση για τη διαφήμιση ήρθε από τη Δανία (vid)

Αστικό λεωφορεία Βόλου: Η έμπνευση για τη διαφήμιση ήρθε από τη Δανία (vid)
Αστικά λεωφορεία Βόλου: Το σποτάκι που προκάλεσε αίσθηση είναι... πιστή αντιγραφή ενός αντίστοιχου από τη Δανία.

Αστικά λεωφορεία Βόλου: Δύο ημέρες βρίσκεται… on air και έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο λόγος για το σποτάκι των αστικών λεωφορείων στο Βόλο, η οποία μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα έχει πάνω από 190.000 προβολές στο Youtube. Με το σύνθημα “το αστικό είναι cool” και πρωταγωνιστές τον άνετο οδηγό και τις… μπαλαρίνες. Παράλληλα, η χαρά για το δωρεάν wi-fi είναι έκδηλη στα πρόσωπα των επιβατών. Με λίγα λόγια, το σποτάκι… τα σπάει, αλλά δεν είναι πρωτότυπο. 

Παρακάτω, σας παραθέτουμε δύο βίντεο. Το πάνω είναι από τα ΜΜΜ Μαγνησίας, το γνωστό σποτάκι δηλαδή. Κάτω, η αντίστοιχη διαφήμιση από τη Δανία, η οποία προβλήθηκε το 2012 και είναι σχεδόν… όμοια με εκείνη του Βόλου. Όπως και να ‘χει, οι δύο διαφημίσεις προκαλούν γέλιο και αρκετά χειροκροτήματα.

Το σποτάκι του Βόλου

Το νέο μας διαφημιστικό είναι στον αέρα και ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που συμμετείχατε με τόση υπομονή αλλα και αγάπη!Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου αλλάζει καθημερινά και γίνεται συνεχώς καλύτερο για ΕΣΑΣ!Γιατί μην ξεχνάτε… το Αστικό είναι Cool!!!#astikoktelvolou #bus #citybus #volos #publictransportation #buslover

Gepostet von Αστικό Κτελ Βόλου am Dienstag, 10. September 2019

Το σποτάκι της Δανίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments