Ελλάδα

Φωτιά τώρα Λαγονήσι: Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά, εκκενώνονται κατοικίες

Φωτιά τώρα Λαγονήσι: Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά, εκκενώνονται κατοικίες
Φωτιά τώρα Λαγονήσι: Συναγερμός στην πυροσβεστική με μεγάλη πυρκαγιά στο Λαγονήσι κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Εκκενώνονται αρκετά σπίτια.

Φωτιά τώρα Λαγονήσι: Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη ανάμεσα στη Σαρωνίδα και το Λαγονήσι. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Ήδη κρίθηκε απαραίτητο να ενισχυθούν οι δυνάμεις πυρόσβεσης και πλέον στην περιοχή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 19 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και τέσσερα ελικόπτερα.

Με εισήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ξεκίνησε, λίγο πριν τις 2:30 μμ, η απομάκρυνση των κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή της Σαρωνίδας, όπου είναι σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 13:30, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο μεταξύ από την αστυνομία διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, από το ύψος της Λ. Καλυβίων, μέχρι την οδό Κρέσνας, καθώς και στην οδό Παπαφλέσσα, από την Λ. Καλυβίων έως την οδό Π. Μέλα. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές ζημιές σε σπίτια, τα οποία όμως απειλούνται από τις φλόγες. Στο μεταξύ υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στον Μαραθώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments