Lifestyle

Εντυπωσιακή η Μπέτυ Μπαζιάνα στην ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ (pics)

Εντυπωσιακή η Μπέτυ Μπαζιάνα στην ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ (pics)
Μαγνήτισε τα βλέμματα στο Βελλίδειο η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού.

Την εμφάνισή της στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο, όπου πραγματοποίησε την ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ έκανε όπως αναμενόταν και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα. Η κα Μπαζιάνα μαγνήτισε τα βλέμματα. Φορούσε ένα φόρεμα με οριζόντιες ασπρόμαυρες ρίγες και ήταν χαμογελαστή στο πλάι του συζύγου της Αλέξη Τσίπρα.

Βόλτα για τον πρώην πρωθυπουργό και τη σύζυγό του το βράδυ της Παρασκευής.

Πιασμένοι χέρι-χέρι επισκέφτηκαν Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα δύο εκθέσεις τέχνης στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με το makthes.gr

Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από εννέα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως οι: Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα.

Στη δεύτερη έκθεση «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας. Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments