Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Αν έχει το θάρρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προχωρήσει σε εξεταστική ή σε προανακριτική για όλους”

ΣΥΡΙΖΑ: “Αν έχει το θάρρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προχωρήσει σε εξεταστική ή σε προανακριτική για όλους”
ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis και να μην ψάχνει να βρει τερτίπια για να ξεφύγει, απευθύνουν πηγές του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Στη διενέργεια εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της  Novartis καλούν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του».

Όπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου«η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια» τονίζοντας ότι «ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ”διπλά δειλό”  σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κ. Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία» .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments