Lifestyle

Μιχάλης Ζαμπίδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Μιχάλης Ζαμπίδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του
Μιχάλης Ζαμπίδης: Τον έρωτα στα μάτια της μελαχρινής καλλονής που εργάζεται στο γυμναστήριο του στη Γλυφάδα φαίνεται πως βρήκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μιχάλης Ζαμπίδης:  Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης μετά τον χωρισμό του από την Τόνια Φουσέκη. Αυτή τη φορά τον έρωτα βρήκε στα μάτια μελαχρινής καλλονής που εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη στη Γλυφάδα. Η ίδια  μπήκε στη ζωή του γρήγορα και η σχέση τους μετράει αρκετό καιρό. Το ζευγάρι έκανε μάλιστα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Βράχων και πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό φακό.

Η Μαρία εκτός από σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη φαίνεται μάλιστα πως είναι και το γούρι του, καθώς τον περασμένο Μάρτιο τον συνόδεψε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, όπου ο Έλληνας κάτοχος 17 παγκοσμίων τίτλων, έδωσε την πρώτη του μάχη στα ρινγκ ύστερα από 3,5 χρόνια αποχής. Η νίκη του Μιχάλη Ζαμπίδη ήταν παλικαρίσια, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα του κόπηκε ο δικέφαλος και χρειάστηκε να παίξει με… ένα χέρι.

Τι λέει για τον γάμο ο Μιχάλης Ζαμπίδης:

«Τον γάμο τον έχω στο μυαλό μου και στα πλάνα μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα γίνει τότε. Θα γίνει αλλά δεν θέλω να βάλω ταμπέλα και ημερομηνία σε κάτι τόσο ρομαντικό» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments