Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Καμία αυθαιρεσία δεν θα γίνεται ανεκτή”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Καμία αυθαιρεσία δεν θα γίνεται ανεκτή”
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το σχόλιο του πρωθυπουργού στο facebook για τη νέα επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η συμβολική αλλά και ουσιαστική ενέργεια της απομάκρυνσης του αυθαίρετου κοντέινερ από την πλατεία Εξαρχείων, είναι ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή της γειτονιάς στους κατοίκους της. Καμία αυθαιρεσία πλέον δεν θα γίνεται ανεκτή στο όνομα τάχα της ελευθερίας» αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός. Σημειώνει ακόμη πως «… ελευθερία σημαίνει οι πολίτες να κυκλοφορούν απρόσκοπτα στην πόλη τους και να χαίρονται τους δρόμους, τις πλατείες, κάθε δημόσιο χώρο. Αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα θα το υπερασπιστούμε με τη στήριξη όλων των Ελλήνων».

Τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τα είπε δια τηλεφώνου με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια συντονισμού ενόψει της κοινής παρουσίας των δύο ανδρών στη Νέα Υόρκη. Οι κ.κ Μητσοτάκης και Αναστασιάδης μίλησαν για τις εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο, τα ενεργειακά ζητήματα αλλά κυρίως για τις κινήσεις των Τούρκων στην ΑΟΖ του νησιού και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα παραπάνω θέματα και συνεννοήθηκαν για τις επικείμενες συναντήσεις που θα έχουν με άλλους πολιτικούς ηγέτες στη Νέα Υόρκη. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Νέα Υόρκη μετά το προγραμματισμένο ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ώστε να υπάρξει εκ νέου συντονισμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments