Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Αυτά σκέφτεται ο Πορτογάλος κόουτς ενόψει του ντέρμπι

Πέδρο Μαρτίνς: Αυτά σκέφτεται ο Πορτογάλος κόουτς ενόψει του ντέρμπι
Πέδρο Μαρτίνς: Όλα τα δεδομένα περνούν από τη σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός θα οδηγήσει αύριο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έχοντας να διαχειριστεί αρκετά δεδομένα. Κοιτάζοντας το ρόστερ των δύο ομάδων, αλλά και την πρόσφατη φόρμα τους, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σαφώς το πάνω χέρι, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν εφησυχάζει τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προσπαθήσει, τις ημέρες που ακολούθησαν της μεγάλης εμφάνισης του ματς με την Τότεναμ, να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν, ότι το ματς παραμένει ντέρμπι, άσχετα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Η δουλειά του Μαρτίνς έχει φανεί, με τους “ερυθρόλευκους” να είναι εξαιρετικοί στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο το αυριανό ματς, δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο, μεταξύ όλων των υπολοίπων. Ο Παναθηναϊκός περνά δύσκολα, με δύο συνεχόμενες ήττες στην πλάτη του και “τριγμούς” εντός των τειχών, με τον Γιώργο Δώνη να φτάνει κοντά στην παραίτηση, ωστόσο αύριο, ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν στους εαυτούς τους και στον κόσμο τους ότι μπορούν πολλά περισσότερα.

Ο Πορτογάλος έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του, τους οποίους δεν θέλει να δει “χαλαρούς”, ή “κολλημένους” στο ματς με την Τότεναμ.

Παράλληλα, στο μυαλό του κόουτς του Ολυμπιακού υπάρχει και ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Το χορτάρι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Κάτι που μπορεί να φέρει… παγίδες στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εμπειρία από το AEL FC Arena.

To τελευταίο που θα ήθελε να δει ο Μαρτίνς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του “Φωτός”, είναι να δει κάποιον παίκτη του να τραυματίζεται, ελέω αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments