Διεθνή

Σεισμός τώρα στην Αλβανία: Οι πρώτες εικόνες

Σεισμός τώρα στην Αλβανία: Οι πρώτες εικόνες
Σεισμός τώρα στην Αλβανία: Οι δυο σεισμικές δονήσεις που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) έβγαλαν στους δρόμους τους κατοίκους της γειτονικής χώρας.

Σεισμός τώρα στην Αλβανία: Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) σημειώθηκαν δυο ισχυρές σεισμικές δονήσεις στην γειτονική Αλβανία. Ο πρώτος σεισμός ήταν 5,8 ρίχτερ και ακολούθησε ένας δεύτερος 11 λεπτά αργότερα, μεγέθους 5 ρίχτερ. Οι δυο δυνατοί σεισμοί αναστάτωσαν τον κόσμο που αναγκάστηκε να βγει στον δρόμο. Οι κάτοικοι μίλησαν στο Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, για τον μεγάλο σεισμό, οποίος έγινε αισθητός και στην Ελλάδα.

«Ήταν πολύ τρομακτικό! Όχι μόνο η γη έτρεμε, αλλά οι τοίχοι ακούγονταν σαν να «σπάνε» και κομμάτια τους έπεφταν στο πάτωμα. Άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους. Είμαστε ακόμη έξω. Είναι η πρώτη φορά που τρόμαξα τόσο πολύ στην ζωή μου από έναν σεισμό».

Η δεύτερη σεισμική δόνηση μπορεί να ήταν μικρότερη, αλλά έκανε περισσότερο κόσμο να βγει στον δρόμο. «Όλοι έχουν βγει έξω από τα σπίτια τους» περιγράφει άλλος κάτοικος, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments