Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: “Γκάζια” στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι

Πέδρο Μάρτινς: “Γκάζια” στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι
Πέδρο Μάρτινς: Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές τους να χαλαρώσουν και απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό ο Πέδρο Μάρτινς κατά τη διάρκεια της χθεσινής (21/9) προπόνησης, κάποια στιγμή σταμάτησε το πρόγραμμα και άρχισε να μιλά σε έντονο ύφος στους παίκτες του.

Όπως αναφέρει το «Sportime», ο Πορτογάλος τεχνικός δεν το έκανε επειδή είχαν κάνει κάτι λάθος οι Ερυθρόλευκοι, αλλά κυρίως για τους τονίσει για ακόμη μια φορά την προσοχή, που πρέπει να δείξουν στο παιχνίδι με τους «πράσινους». Ο Πορτογάλος, άλλωστε, έχει επισημάνει αρκετές φορές την ανάγκη να σταθούν όλοι στο ύψος τους και για να διασφαλίσει, ότι κάτι τέτοιο θα δει και στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιεί και κάποια… ψυχολογικά τρικ.

Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξει στο ντέρμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλος να παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τους 10 από τους 11 που ξεκίνησαν και με την Τότεναμ. Η μοναδική αλλαγή θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκερέρο να μένει στον πάγκο και τον Ελ Αραμπί να μπαίνει στην 11αδα.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 δεν θα αλλάξουν σύμφωνα με αυτά που προκύπτουν από το Ρέντη μετά και την τελευταία προπόνηση. Υπάρχει μόνο μια μικρή περίπτωση να έχουμε νέο πρόσωπο, στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κούτρη να παίζει βασικός αντί του Τσιμίκα. Κια αυτή πάντως έχει ελάχιστες πιθανότητες καθώς ο Τσιμίκας προκύπτει ως το τεράστιο φαβορί. Οι άλλοι 9 θα είναι οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ποντένσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments