Ελλάδα

Έβρος: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις διακινητές μεταναστών

Έβρος: Στα χέρια της αστυνομίας τρεις διακινητές μεταναστών
Έβρος: Ήθελαν να προωθήσουν παράνομα στη χώρα έξι μετανάστες.

Έβρος: Οι Αρχές συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, έναν άνδρα 53 ετών και μία γυναίκα 29 ετών στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου. Οι δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού, πέρασαν χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, μέσω του αυτοκινήτου τους, τέσσερις μετανάστες.

Παράλληλα, άλλη μια σύλληψη έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Μικρού Δερειού – Αλεξανδρούπολης. Αστυνομική της Δίωξης Ναρκωτικών της Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν 42χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα με το αυτοκίνητό του δύο μετανάστες.

Σύροι πρόσφυγες προσπάθησαν να διαφύγουν ως παίκτες βόλεϊ

Δέκα πρόσφυγες παρίσταναν ότι είναι ομάδα βόλεϊ από την Ουκρανία που ήθελε να ταξιδέψει. Μαζεύτηκαν λοιπόν έξω από το Ελευθέριος Βενιζέλος με μπάλες και τσάντες στα χέρια προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό την Ελβετία.

Ωστόσο διαπιστώθηκε πως τα διαβατήριά τους ήταν πλαστά, και πως… κάτι δεν πάει καλά. Για την ακρίβεια ήταν πραγματικά, ωστόσο ανήκαν σε άλλους και είχαν κλαπεί.Προφανώς και η επιλογή για την συγκεκριμένη εθνικά ομάδα, έγινε επειδή κατάφεραν να έχουν στην διάθεσή τους τα συγκεκριμένα διαβατήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments