Αθλητισμός

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ψηλά στη λίστα της Γουότφορντ
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Πόσα ζητάει η Μπενφίκα για την παραχώρησή του;

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό, την Μπενφίκα και την Εθνική Ελλάδος. Πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Πλέον, είναι εγνωσμένης αξίας και έτοιμος για το Big 5 του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος ακόμη και φέτος «κερδίζει» όλους τους επικριτές του. Πρώτα τον προπονητή του, Μπρούνο Λάγκε που όλο το καλοκαίρι δήλωνε πως οι Αετοί πρέπει να αποκτήσουν Νο1, καθώς ο Έλληνας πορτιέρο δεν τον κάλυπτε στο παιχνίδι του με τα πόδια. Τελικά ο Ματία Περίν έφθασε στη Λισσαβόνα για να γίνει o βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα, αλλά «κόπηκε» στα ιατρικά.

Τελικά ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα το πήρε πάνω του: «Δεν παίρνω άλλον τερματοφύλακα, στηρίζω τον “Ody”». Εμπράκτως μια και του έγινε μέχρι ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο με παράλληλη αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων. Το βράδυ της Πέμπτης, η Μπενφίκα μπορεί να γνώρισε την ήττα από την Λειψία, αλλά ο διεθνής Έλληνας Νο1 ήταν ο καλύτερός της παίκτης, έχοντας στο ενεργητικό του τρεις φανταστικές αποκρούσεις.

Σύμφωνα με το sportime.gr, το όνομα του «Ody» παίζει σε ολάκερη την Ευρώπη. Εκείνο που μας έφθασε στ’ αυτιά ως είδηση είναι πως ο Φιλίπο Τζιράλντι, το δεξί χέρι της φαμίλιας Πότσο, έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα «γάντια» του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Η Γουότφορντ, του Κίκε Φλόρες, θα βγει στην πιάτσα από τον επόμενο Ιανουάριο για την αναζήτηση Νο1 μια και ο Φόστερ είναι ήδη 36 (σ.σ.: συμβόλαιο λήγει το 2020) και δεν υπάρχει καν back up.

Οι Άγγλοι μέχρι το καλοκαίρι θέλουν δύο τερματοφύλακες, η Μπενφίκα όμως αξιώνει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments