Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: “Σειρήνες” από Γερμανία για τον Κροάτη άσο

Μάρκο Λιβάγια: “Σειρήνες” από Γερμανία για τον Κροάτη άσο
Μάρκο Λιβάγια: Ο Κροάτης επιθετικός εντυπωσιάζει με την ΑΕΚ και ήδη κάποιες γερμανικές ομάδες φημολογούνται ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Μάρκο Λιβάγια: Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Έχει συμμετοχή στο μεγαλύτερο μέρος των γκολ που πετυχαίνει η «Ένωση» και δείχνει πως αποτελεί πλέον τον ηγέτη της ομάδας. Άλλωστε, ο ίδιος δείχνει να είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον σύλλογο και κυρίως τους οπαδούς του, οι οποίοι τον λατρεύουν για την αγωνιστική «τρέλα» του.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και αρκετών συλλόγων από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Λιβάγια. Μόλις πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τόσο για τον Κροάτη επιθετικό, όσο και για τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Η γερμανική ομάδα έχει στραμμένο το βλέμμα της στην ελληνική αγορά, καθώς κατά το παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και για τους Καμαρά και Σισέ, που ανήκουν στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους Μπάρκα και Γαλανόπουλο που αγωνίζονται στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Λιβάγια, όμως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», δεν είναι μόνο η Άιντραχτ που έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, υπάρχουν ακόμα δύο ομάδες που βολιδοσκοπούν την περίπτωση του. Η μια από αυτές είναι η Μάιντς, η οποία παραδοσιακά τσεκάρει την ελληνική αγορά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι διαθέτει τα χρήματα για να τον αποκτήσει. Όσο για το όνομα της άλλης ομάδας; Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Όγκνιεν Βράνιες: Η Άντερλεχτ παρακολουθεί την πορεία του

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Βόσνιος στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της αγαπημένης του ΑΕΚ. Μόλις ένα χρόνο πριν είχε αποχωρήσει για την Άντερλεχτ. Η ομάδα από το Βέλγιο είχε βγάλει από τα ταμεία της 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός είχε μια καταστροφική σεζόν. Αποβολές, πειθαρχικά παραπτώματα και μέσα σε όλα ένα ροζ σκάνδαλο.

Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ έφτασαν στα όρια τους με τον Βράνιες με αποτέλεσμα να τον θέσουν εκτός ομάδας για μεγάλο διάστημα. Ο διεθνής στοπερ πίεσε πολύ και τελικά κατάφερε να πετύχει την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Το γεγονός πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που είναι ιδιαίτερα αγαπητός, τον έκανε να γυρίσει στον παλιό καλό του εαυτό.

Είναι η κολώνα της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και οι φήμες τον θέλουν να είναι στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής Βοσνίας. Στην Άντερλεχτ παρακολουθούν φυσικά την πορεία του Βράνιες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού χωρίς να υπάρχει οψιόν. Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments