Ελλάδα

Φθιώτιδα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης

Φθιώτιδα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης
Φθιώτιδα: Η 11χρονη φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών μέχρι σήμερα που αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Φθιώτιδα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μίας 11χρονης , η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών μέχρι σήμερα από έναν δικηγόρο, ιδιοκτήτη του εξοχικού που φρόντιζε ο πατέρας της.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι δικηγόρος από την Αθήνα ο οποίος έχει το εξοχικό του σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της 11χρονης φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου.

Στον δικηγόρο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments