Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Παρέλαση” από σκάουτερ στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: “Παρέλαση” από σκάουτερ στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής θα προσελκύσει αρκετά βλέμματα από το εξωτερικό.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ μεταξύ των δύο “δικεφάλων” θα ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Συγκεκριμένα, αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων από το εξωτερικό θα βρεθούν στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, η “Ώρα για Σπορ” τονίζει πως η Ρεν και η Νις θα στείλουν άνθρωπο για να δει από κοντά τον Βασίλη Μπάρκα και τον Μάρκο Λιβάγια.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκάουτερ στο ΟΑΚΑ θα στείλει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Βασίλη Μπάρκα «έπαιξε» έντονα το περασμένο καλοκαίρι στην γαλλική αγορά, με τον διεθνή τερματοφύλακα αλλά και τον Μάρκο Λιβάγια να θεωρούνται τα δύο πιο “καυτά” ονόματα στο ρόστερ της ΑΕΚ, όσον αφορά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

“Σειρήνες” από Γερμανία για Λιβάγια

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Έχει συμμετοχή στο μεγαλύτερο μέρος των γκολ που πετυχαίνει η «Ένωση» και δείχνει πως αποτελεί πλέον τον ηγέτη της ομάδας. Άλλωστε, ο ίδιος δείχνει να είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον σύλλογο και κυρίως τους οπαδούς του, οι οποίοι τον λατρεύουν για την αγωνιστική «τρέλα» του.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και αρκετών συλλόγων από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Λιβάγια. Μόλις πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τόσο για τον Κροάτη επιθετικό, όσο και για τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Η γερμανική ομάδα έχει στραμμένο το βλέμμα της στην ελληνική αγορά, καθώς κατά το παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και για τους Καμαρά και Σισέ, που ανήκουν στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τους Μπάρκα και Γαλανόπουλο που αγωνίζονται στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments