Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (27/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (27/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (27/9/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αγάπης βρίσκεται στον Ζυγό, διαχέοντας παντού αρμονία και συνεργατική διάθεση. Η Αφροδίτη ολοκλήρωσε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και έπεται ένα με τον Πλούτωνα την Κυριακή. Πρέπει να είστε ακριβείς και συνεπείς, να είστε παρόντες!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα, αποζητώντας οργάνωση. Το πρωί θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Επίσης, θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες! Πρέπει να εμμείνετε στον σχεδιασμό σας, ακόμα κι αν προκύψουν αναχώματα. Αργότερα μέσα στη μέρα, η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη. Παράλληλα, θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Άλλη μια καλή και αποδοτική μέρα!

Την Παρασκευή προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στους ανθρώπους γύρω σας: Στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας. Ψάξτε τα θετικά στοιχεία στις σχέσεις σας ή προσπαθήστε να τα δημιουργήσετε. Σήμερα, μπορεί να αγοράσετε και να χαρίσετε μικρά δώρα που κρύβουν ένα ιδιαίτερο νόημα και μήνυμα. Αλλάξτε τον τόπο μιας συνάντησης και επιλέξτε ένα μέρος όπου μπορείτε να διασκεδάσετε ή να απολαύσετε νόστιμο φαγητό.

Η Παρασκευή είναι μια δυναμική μέρα και δεν θα πρέπει να εστιάζετε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα, είναι πιθανό να λάβετε απροσδόκητα ένα μικρό χρηματικό ποσό ή μπορεί να χαρείτε με την επίλυση ενός προβλήματος στο σπίτι σας. Δεν θα πρέπει να αγνοήσετε ή να υποτιμήσετε μια συζήτηση ή μια πρόταση από έναν άντρα που αφορά κάποιο οικονομικό έγγραφο ή μια συμφωνία.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε περισσότερους και διαφορετικούς τύπους επαφών με τους άνδρες. Κάποιες από τις συζητήσεις που θα κάνετε με αυτούς μπορεί να απαιτήσουν από εσάς να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να αποτελούν μέρος μιας αλλαγής που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ρομαντικές ή ερωτικές εμπειρίες, επαφές, ανταλλαγή μηνυμάτων, δεσμεύσεις και σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα και ίσως μοναδική μέρα με ιδιαίτερη σημασία για τη ζωή σας. Κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλο μέρος. Η επικοινωνία με ανθρώπους από μακριά θα είναι σημαντική και επωφελής. Οι οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη ή θα πάρουν μια νέα θετική κατεύθυνση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα δεν θα είστε σίγουροι για τις πράξεις σας. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε άγχος ή θλίψη για κάποιο γεγονός που αφορά τους συγγενείς σας ή ότι υπάρχει στασιμότητα σε σημαντικά οικογενειακά θέματα. Μπορεί να ανησυχήσετε για την κατάσταση της υγείας σας ή ενός αγαπημένου προσώπου.Ίσως πρέπει να ξεκινήσετε μια φαρμακευτική αγωγή. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε ψυχανάλυση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους πονηρούς ανθρώπους που ξέρουν να χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε υποσχέσεις ή προτάσεις που φαίνονται ενδιαφέρουσες αλλά θα σας βάλουν σε δύσκολη θέση. Σήμερα, θα είναι σημαντική για εσάς η σχέση σας με τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments