Πολιτική

Πάνος Σκουρλέτης: Χρειάζεται σε βάθος απολογισμός του κυβερνητικού έργου και της πορείας του κόμματος

Πάνος Σκουρλέτης: Χρειάζεται σε βάθος απολογισμός του κυβερνητικού έργου και της πορείας του κόμματος
Πάνος Σκουρλέτης: Με τις τοποθετήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται από το πρωί οι εργασίες της δεύτερης ημέρας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Την ανάγκη για έναν σε βάθος απολογισμό του κυβερνητικού έργου και της πορείας του κόμματος το προηγούμενο διαστήματα υπογράμμισε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης. Όπως είπε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κατά τη δεύτερη ημέρα εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής, «έτσι θα αποκαταστήσουμε την πολιτική μας αξιοπιστία σε όσους δεν μας ψήφισαν απέχοντας από τις εκλογές ή επέλεξαν άλλους χώρους».

Επίσης, ο κ. Σκουρλέτης διαφώνησε με την προσπάθεια ανακάλυψης εχθρών και κατασκευής ψεύτικων διλημμάτων.  «Όχι στην προσπάθεια ανακάλυψης εσωτερικών εχθρών και κατασκευής ψεύτικων διλημμάτων που δεν έχουν σχέση με τα χαρακτηριστικά του χώρου μας (π.χ. ποιοι είναι με τη διεύρυνση ποιοι δεν είναι; Όλοι είναι αλλά σε ποια βάση);», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτεσης τόνισε ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «η διαμόρφωση του προγράμματος μας θα κρίνει αν τελικά θα συγκροτήσουμε ένα αριστερό-προοδευτικό πόλο προγραμματικά ανταγωνιστικό προς τη ΝΔ και το νεοφιλελευθερισμό ή θα βολευτούμε σε μια νέα εκδοχή μιας παλαιάς κοπής συναινετικού δικομματισμού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments