Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο νέος γοητευτικός σύντροφος της

Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο νέος γοητευτικός σύντροφος της
Ο νέος γοητευτικός σύντροφος της Ευγενίας Δημητροπούλου.

Ευγενία Δημητροπούλου: Μετά τον χωρισμό της από τον Άλκη Κούρκουλο η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη. Αυτή τη φορά τον έρωτα βρήκε στα μάτια του γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτου. Το ζευγάρι είναι αχώριστο από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και ο έρωτας τους όσο περνά ο καιρός φουντώνει όλο και περισσότερο. Σύμφωνα όσα αποκάλυψε η Real News, η Ευγενία Δημητροπούλου δεν σταματά να λέει στον φιλικό της κύκλο πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην θεατρική υπερπαραγωγή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» μιλά στον θίασο για τον Δημήτρη και… στάζει μέλι! Η Ευγενία όχι απλώς χαμογελά ξανά, αλλά φαίνεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού γλύπτη και οι πηγές της Real News τους θέλουν να ετοιμάζονται να μείνουν μαζί.

Όσα είχε δηλώσει η ηθοποιός για τον χωρισμό της

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον χωρισμό της και συγκεκριμένα είχε πει: «Πριν φύγω από μια σχέση δίνω πολλές ευκαιρίες. Αλλά αν πω “Τελείωσε”, είναι οριστικό. Βέβαια, καμιά φορά είναι πιο δύσκολο να δώσεις τέλος όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένο γεγονός που κλονίζει τη σχέση σου.

Ο χωρισμός ήταν όντως περίεργος και κάπως ιδιαίτερος. Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως γράφονται ή συζητιούνται. Μπορώ, όμως, πια να πω ότι είμαι καλά και ότι το καθετί που μας συμβαίνει πρέπει να το δεχόμαστε και να πηγαίνουμε σοφότεροι παρακάτω. Έτσι θέλω να βλέπω το ποτήρι, μισογεμάτο. Και να κρατάω στην καρδιά μου την αγάπη και τα θετικά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος για αρνητικά συναισθήματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments