Αθλητισμός

Παναιτωλικός: Στήριξη στο πορτογαλικό μοντέλο ή λύση Μάκη Χάβου;

Παναιτωλικός: Στήριξη στο πορτογαλικό μοντέλο ή λύση Μάκη Χάβου;
Παναιτωλικός: Οι Αγρινιώτες έχουν ξεκινήσει κάκιστα τη φετινή σεζόν και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην ομάδα.

Ο Παναιτωλικός έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και απο πολύ νωρίς θεωρείται από τα φαβορί για υποβιβασμό στο τέλος του πρωταθλήματος. Πέρα από τις ήττες η ομάδα του Αγρινίου με τις εμφανίσεις της δεν δείχνει ικανή να «σηκώσει κεφάλι». Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει κρίση καθώς οι 5 ήττες σε 5 αγώνες έχει φέρει προβληματισμό και.

Μάλιστα ο κόσμος είναι απαισιοδόξος για το νέο μοντέλο εκ Πορτογαλίας που εφαρμόζει η διοίκηση, και υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες. Μπορεί να χρειάζεται πίστωση χρόνου και υπομονή για να βγει στο γήπεδο το πορτογαλικό μοντέλο. Το αφεντικό των «καναρινιών», Φώτης Κωστούλας, έφτασε το Σάββατο στο Αγρίνιο και έστειλε ηχηρό μήνυμα στους συνεργάτες του ενόψει της συνέχειας. Απαίτησε συσπείρωση, αλλά ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους συγκεκριμένα πρόσωπα, όσον αφορά δύο ζητήματα.

Μπορεί να μην τέθηκε θέμα αλλαγής προπονητή, αλλά ουδέποτε άφησε να εννοηθεί ότι ο Λουίς Κάστρο θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση νέων αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Φώτης Κωστούλας περιμένει να δει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τη Λαμία και αναλόγως θα πράξει. Αν τελικά ο Πορτογάλος αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναιτωλικού, η πρώτη λύση αναμένεται να είναι ο Μάκης Χάβος. Είναι άραγε έτοιμος ο Έλληνας τεχνικός για την τρίτη του επιστροφή στο Αγρίνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments