Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Πως τον έσωσε ο Γιάννης Λύρας (vid)

Πέτρος Τατσόπουλος: Πως τον έσωσε ο Γιάννης Λύρας (vid)
Πέτρος Τατσόπουλος: Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή για άλλο θέμα και έτυχε να βρίσκεται στο κτίριο

O Πέτρος Τατσόπουλος υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha. Ο πρώην βουλευτής ήταν καλεσμένος στο «Εκτός γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λήδα Μπόλα και θα μιλούσε για το Προσφυγικό. Ξαφνικά, και ενώ ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν στον «αέρα», ζήτησε να αποχωρήσει. Και αυτό γιατί ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει διάλειμμα.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος στάθηκε τυχερός αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κτίριο ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή για άλλο θέμα. Ο συνδυασμός της παρουσίας του γιατρού ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη, αλλά και το γεγονός ότι το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε 15 λεπτά, ήταν καθοριστικής σημασίας για τον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιάννης Λύρας.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εξήγησε: «Έτυχε να είμαι μπροστά, έτυχε να προσκληθώ αμέσως και να μου δοθεί ο χώρος για να δράσω, πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η διάγνωση της καρδιακής ανεπάρκειας έγινε γρήγορα. Είχε μία καρδιά που δεν έσπρωχνε αίμα».

Ο κ. Λύρας τόνισε ακόμη: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από δέκα λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο». Όπως είπε, οι γιατροί, πριν γίνουν πλαστικοί, είναι εκπαιδευμένοι και στην ανάνηψη και στην σταθεροποίηση των ασθενών στα επείγοντα. Μάλιστα, είπε πως αυτό που συνέβη στον Πέτρο Τατσόπουλο ήταν «σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο με 200 χιλιόμετρα πάνω σε έναν τοίχο. Δεν το ξέρει κανένας ότι θα συμβεί. Ούτε ο κ. Τατσόπουλος το ήξερε. Είναι μία αιφνίδια κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments