Πολιτική

Πέτρος Τατσόπουλος: Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο

Πέτρος Τατσόπουλος: Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο
Πέτρος Τατσόπουλος: Ο πρώην Βουλευτής κατέρρευσε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Πέτρος Τατσόπουλος: Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε εσπευσμένα ο πρώην Βουλευτής, ο οποίος ένιωσε μια αδιαθεσία στον «αέρα» της εκπομπής «Εκτός Γραμμής», η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι απλό. Ο κ. Τατσόπουλος αποχώρησε από το κανάλι του Alpha με ασθενοφόρο, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, κατά τη διάρκειας της συζήτησης που είχε με τον Τάκη Χατζή, τη Λίδα Μπόλα και τον Δημήτρη Βίτσα. «Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», ήταν τα λόγια του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τάκης Χατζής, μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις ανέφερε «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός». Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Εκεί γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα. Ωστόσο, από αυτήν απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα. Ο κ. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε κατευθείαν στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου και μπαίνει σε επείγον χειρουργείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments