Video

Πέτρος Τατσόπουλος: Εκτός μηχανικής υποστήριξης – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Πέτρος Τατσόπουλος: Εκτός μηχανικής υποστήριξης – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Πέτρος Τατσόπουλος: Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

Πέτρος Τατσόπουλος: Εκτός μηχανικής υποστήριξης βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος υπεβλήθη πριν από περίπου 24 ώρες σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του διαχωριστικού ανευρύσματος αορτής που  παρουσίασε ο γνωστός συγγραφέας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Ιπποκράτειο , ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης αλλά εκτός μηχανικής υποστήριξης. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική για την κατάσταση της μετεγχειρητικής πορείας της υγείας του, όμως τα επόμενα 24ωρα παραμένουν κρίσιμα λόγω της σοβαρότητας της επέμβασης.

 Εξίσου σημαντικό θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ότι είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όμως το απειλητικό ενδεχόμενο της αιμορραγίας είναι ακόμη ανοιχτό όπως σε κάθε μεγάλο χειρουργείο. Οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής και υπενθυμίζουν πως η κατάσταση του ασθενή παραμένει πολύ σοβαρή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Ιπποκράτειο:  

«Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του συγγραφέα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, 01.10.2019, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και στην συνέχεια κατέρρευσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στον Alpha. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο.

Ο πρώην βουλευτής μιλούσε για το προσφυγικό στην εκπομπή Εκτός Γραμμής, του Alpha και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τάκης Χατζής, μετά τo συμβάν με τον Πέτρο Τατσόπουλο, ανέφερε «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments