Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (2/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (2/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (2/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (2/10/19).

  • Κριός

Η σωματική άσκηση δεν σας βοηθάει απλά να διατηρηθείτε σε φόρμα και να αποβάλλετε το άγχος. Είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε καινούργια άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Συμμετέχετε σε μια αθλητική ομάδα και δείτε τι θα γίνει.

  • Ταύρος

Σήμερα διασκεδάστε με φίλους ή με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Ψάξτε την τοπική εφημερίδα για εκδηλώσεις ή οργανώστε ένα πάρτι στο σπίτι σας. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Διασκεδάστε με την ψυχή σας!

  • Δίδυμοι

Μήπως τα εισερχόμενά σας είναι γεμάτα με λογαριασμούς και ανεπιθύμητα μηνύματα; Σήμερα στείλτε σε κάποιο φίλο ή έναν παλιό σας έρωτα ένα παραδοσιακό γράμμα. Χρησιμοποιήστε όμορφες κόλλες αλληλογραφίας και βάλτε τη δική σας νότα δημιουργικότητας στην επικοινωνία σας.

  • Καρκίνος

Σήμερα ελάτε σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Βγείτε για δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή βρεθείτε για ένα ποτό αργά το βράδυ. Μπορεί να βρείτε τη φλόγα που πιστεύατε ότι είχε χαθεί από τη ζωή σας.

  • Λέων

Είστε πρόθυμοι να ενεργήσετε παρορμητικά; Σήμερα, προσπαθήστε να είστε αυθόρμητοι όταν λαμβάνετε αποφάσεις. Μην κάθεστε να ζυγίζετε τις επιλογές σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Μερικές φορές, η πρώτη επιλογή που σας έρχεται στο μυαλό είναι και η καλύτερη.

  • Παρθένος

Απολαύστε τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο όμορφη. Μυρίστε τα λουλούδια, παίξτε με το σκύλο σας, γελάστε με το ανέκδοτο κάποιου φίλου, φλερτάρετε απροκάλυπτα με κάποιον/α άγνωστο/η. Όταν εκτιμάτε τα μικρά πράγματα, απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή.

  • Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, οπότε βγείτε εκεί έξω και περάστε όμορφα. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε ή οργανώστε ένα πάρτι στο σπίτι σας. Καλέστε διάφορες παρέες ατόμων που ξέρουν να διασκεδάζουν.

  • Σκορπιός

Τα μυστικά δεν πρέπει να μοιράζονται. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι κρυφό, μην το μοιραστείτε με κάποιον/α, με την ελπίδα ότι θα κρατήσει το στόμα του/της κλειστό. Είναι βέβαιο ότι θα μπουν στον πειρασμό να το πουν κάπου.

  • Τοξότης

Μην βιαστείτε να κάνετε σχέση με κάποιον/α που μόλις γνωρίσατε. Βλέπετε ότι υπάρχει σίγουρα χημεία μεταξύ σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να διαλέγετε μαζί σερβίτσια. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά.

  • Αιγόκερως

Πριν συμπεράνετε τα χειρότερα για κάποιον/α, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την άποψή σας. Είναι εύκολο να πιστεύετε στις φήμες που κυκλοφορούν, αντί να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

  • Υδροχόος

Την επόμενη φορά που θα βγείτε ένα αποτυχημένο ραντεβού, προσποιηθείτε ότι είστε ερασιτέχνες κοινωνιολόγοι. Αν συμπεριφέρεστε στους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σας σαν αντικείμενα μελέτης, θα αισθάνεστε ότι οι αποτυχίες είναι απλά ένα πείραμα που πήγε στραβά… Όχι κάτι για το οποίο αξίζει να στενοχωρηθείτε.

  • Ιχθύες

Μην χρονοτριβείτε άλλο να ζητήσετε από αυτό/αυτή τον/την καινούργιο/α τύπο/κοπέλα να βγείτε ραντεβού. Προβάρετε με κάποιο φίλο αυτά που θέλετε να πείτε. Εκείνος θα σας πει αν ακούγεστε χαλαροί ή νευρικοί. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις και τολμήστε το!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments