Πολιτική

Πέτρος Τατσόπουλος: Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του – Το μήνυμα της οικογένειας του

Πέτρος Τατσόπουλος: Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του – Το μήνυμα της οικογένειας του
Πέτρος Τατσόπουλος: Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του συγγραφέα και πρώην βουλευτή, ο οποίος βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 59χρονου συγγραφέα και πρώην βουλευτή δηλώνουν οι γιατροί, μετά το πέρας του κρίσιμου πρώτου 24ωρου. Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος δίνει τη δική του μάχη από το πρωί της 1ης Οκτωβρίου, όταν ευρισκόμενος στο πλατό του Alpha ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει. Λίγο αργότερα, ο ίδιος διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και υποβλήθηκε άμεσα σε δύσκολο χειρουργείο, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος το βράδυ της Τετάρτης κατάφερε να επικοινωνήσει με τους γιατρούς της Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Όταν ξύπνησε κατόρθωσαν να συνομιλήσουν μαζί του. Τον υπέβαλλαν επίσης με επιτυχία σε σειρά νευρολογικών τεστ για να αξιολογήσουν την εγκεφαλική λειτουργία του. Ο συγγραφέας μπαίνει στο δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά την δύσκολη επέμβαση και οι γιατροί εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την έκβαση της υγείας του.

Πέτρος Τατσόπουλος: Το ευχαριστώ της οικογένειας του σε όσους βοήθησαν

Αφού ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, η οικογένειά του θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στα άτομα που βοήθησαν στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Το μήνυμα της οικογένειας μετέφερε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο φίλος του κ. Τατσόπουλου, Απόστολος Δοξιάδης.

«Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας»., ανέφερε στο μήνυμα του ο Απόστολος Δοξιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments