Video

Birds of Prey: Στο επίσημο trailer η Harley Quinn τα διαλύει όλα

Birds of Prey: Στο επίσημο trailer η Harley Quinn τα διαλύει όλα
Birds of Prey: Στο trailer βλέπουμε μία Harley Quinn απελευθερωμένη από τα δεσμά του Joker και έτοιμη να γίνει η αντιήρωας που είναι στα κόμικς.

Birds of Prey: Η Margot Robbie επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Harley Quinn. Το trailer αποκαλύπτει πως τα γεγονότα εκτυλίσσονται μετά από το Suicide Squad και η “θεότρελη” εχθρός του Batman θέλει να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον αγαπημένο της “Mr. J” (Joker) κάνοντας κυριολεκτικά χαμό.

Στην ταινία «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», η Harley Quinn συνεργάζεται με άλλες δυναμικές γυναίκες της Gotham, που έχουν την ίδια όρεξη για να χειραφετηθούν και να γίνουν ένα με την τρέλα της Quinn. Αυτές είναι οι Jornee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ella Jay Basco και η Cassandra Cain. Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perz ως η ντετέκτιβ Renee Montoya, o Chris Messina ως Victor Zsasz αλλά και ο Ewan McGregor σε μια πιο απελευθερωμένη βερσιόν του κακού Black Mask.

Την σκηνοθεσία της ταινίας της DC ανέλαβε η Cathy Yan και αξίζει να αναφέρουμε πως η Warner Bros. επιστράτευσε τον Chad Stahelski, σκηνοθέτη του John Wick, για αρκετές από τις σκηνές δράσης της ταινίας. Το Birds of Prey ή Τα Αρπακτικά Πτηνά(Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν), όπως θα είναι ο ελληνικός τίτλος, θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Δείτε το επίσημο πόστερ της ταινίας:

Απολαύστε το εκρηκτικό και θεότρελο trailer του Birds of Prey:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments