Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (3/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (3/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (3/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (3/10/19).

  • Κριός

Μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό έρωτα μπορεί να φέρει και πάλι στην επιφάνεια συναισθήματα από το παρελθόν. Πριν αποφασίσετε για το αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α πρώην, σκεφτείτε καλά τι πήγε στραβά την πρώτη φορά.

  • Ταύρος

Δεν είναι πάντα καλό να αντιδράτε συναισθηματικά. Πριν ξεσπάσετε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, υιοθετείστε μια πιο λογική προσέγγιση σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει τώρα. Οι φίλοι σας θα εκτιμήσουν αυτή την καινούργια σας λογική στάση αντί του συνηθισμένου παραληρήματος.

  • Δίδυμοι

Οι σκέψεις σας μπορεί να εκτιμηθούν λανθασμένα, όταν κατακλύζουν το μυαλό σας υπερβολικά πολλές ιδέες. Καταγράψτε όσα σκέφτεστε τον τελευταίο καιρό. Συζητήστε με κάποιον φίλο κάτι που σας απασχολεί, προκειμένου να ακούσετε και μια δεύτερη προοπτική.

  • Καρκίνος

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τη σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους αλλά εσείς μην τα παρατάτε. Μην απομονωθείτε, επειδή σας φαίνεται πιο εύκολο από το να βγείτε εκεί έξω και να παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Βουτήξτε στα βαθιά και αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει.

  • Λέων

Σήμερα συμπεριφερθείτε όπως αισθάνεστε. Όταν δείτε αυτό/αυτή τον/την κούκλο/α που έχετε βάλει στο μάτι τον τελευταίο καιρό, μην διστάσετε να προτείνετε να πάτε για έναν καφέ. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί αν δεν πάρετε κάποια ρίσκα στον έρωτα.

  • Παρθένος

Σήμερα βοηθήστε κάποιον/α, κάνοντας κάτι για να του/της ανεβάσετε τη διάθεση. Κάποιοι φίλοι σας μπορεί να έχουν πέσει σε μελαγχολία και εξαρτάται από εσάς να τους φτιάξετε το κέφι. Στείλτε τους μερικά αστεία videos με e-mail ή οργανώστε μια διασκεδαστική έξοδο στην πόλη.

  • Ζυγός

Αισθάνεστε εξαντλημένοι; Ίσως ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε τις επόμενές σας διακοπές. Επιλέξτε έναν προορισμό που θέλετε πολύ να επισκεφτείτε. Ακόμη καλύτερα, προσκαλέστε κάποιον/α ξεχωριστό/ή να σας συνοδεύσει σε αυτή την περιπέτεια.

  • Σκορπιός

Κάντε μια χάρη σε έναν φίλο σας σήμερα και συνοδέψτε τον σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Πηγαίνετε σε αυτό το καινούργιο μπιστρό ή σε ένα μπαρ με καραόκε και τραγουδήστε μέχρι τελικής πτώσεως. Τέτοιου είδους δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τη φιλία σας.

  • Τοξότης

Σήμερα οι άλλοι μπορεί να σας τρελάνουν, οπότε ίσως είναι καλύτερο να επιδιώξετε να μείνετε μόνοι όσο περισσότερο μπορείτε. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αύριο θα είστε πάλι ο παλιός, καλός κοινωνικός εαυτός σας.

  • Αιγόκερως

Σήμερα επικοινωνήστε με κάποια άτομα που ζουν μακριά από εσάς. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας που έχουν να σας δουν πολύ καιρό, θα το εκτιμήσουν. Ανταλλάξτε τα νέα σας και επανασυνδεθείτε.

  • Υδροχόος

Πριν πέσετε με τα μούτρα σε έναν καινούργιο έρωτα, ψάξτε λίγο πιο βαθιά από αυτό που βλέπετε στην επιφάνεια. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως έτσι είναι. Μην ακολουθήσετε μόνο αυτό που σας λέει το ένστικτό σας. Κάντε μια μικρή έρευνα για αυτό το άτομο, προκειμένου να διαπιστώσετε αν όντως είναι όπως φαίνεται.

  • Ιχθύες

Αν ένας φίλος εκμυστηρευτεί κάτι σε εσάς και μετά πει το ακριβώς ανάποδο σε όλους τους άλλους, είναι λογικό να αναρωτηθείτε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Με ποιον/α πραγματικά έχετε να κάνετε; Προσέξτε να μην αποκαλύψετε ευαίσθητες πληροφορίες, μέχρι να ξέρετε στα σίγουρα ποιον πρέπει να εμπιστευτείτε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments