Αθλητισμός

Όγκμουντουρ Κρίστινσον: “Μάτια” από το εξωτερικό για τον κίπερ της ΑΕΛ

Όγκμουντουρ Κρίστινσον: “Μάτια” από το εξωτερικό για τον κίπερ της ΑΕΛ
Όγκμουντουρ Κρίστινσον: Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του πορτιέρε των "βυσσινί".

Όγκμουντουρ Κρίστινσον: Πρόκειται για έναν από τους πιο φορμαρισμένους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος και μία βασική σταθερά της ΑΕΛ από την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, στο μεγάλο διπλό κόντρα στον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, ήταν εντυπωσιακός, δίνοντας στην ΑΕΛ την ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο. Ο Κρίστινσον αρχίζει να φτιάχνει ακόμη περισσότερο το όνομά του, το οποίο παίζει στις λίστες των μεγάλων ομάδων της λίγκας, αλλά και συλλόγων από το εξωτερικό, σύμφωνα με τη Sportime.

Στην ΑΕΚ βλέπουν το πόσο δυνατά έχει μπει στη σεζόν ο Κρίστινσον, αλλά και το πόσο “στρωμένο” θα είναι το έδαφος σε μελλοντικό deal, εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν ανανεώσει με τους “βυσσινί”, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον Αλέξη Κούγια. Το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και το γεγονός αυτό δεν περνά απαρατήρητο, ούτε από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, ούτε, φυσικά, από την ΑΕΚ. Σε πρώτη φάση, φαίνεται πως θα υπάρχουν κάποια «μάτια» από το εξωτερικό στραμμένα πάνω στον Κρίστινσον στο ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Προσφέρεται και ο αντίπαλος, άλλωστε, για να βγουν συμπεράσματα. Και πιθανότατα αυτός ο αγώνας να είναι ένα τεστ και για εγχώριους μνηστήρες, που έχουν αρχίσει να το σκέφτονται με τον Ισλανδό κίπερ, όπως τονίζει η Sportime.

Η νομική και η διεθνής καριέρα

Ο Όγκμουντουρ  Κρίστινσον έκανε την πρώτη του διεθνή εμφάνιση στις 4 Ιουνίου 2014, σε έναν αγώνα εναντίον της Εσθονίας, όταν πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό κράτησε καθαρή εστία, για να διατηρήσει το προβάδισμα της Ισλανδίας με 1-0. Στις 13 Οκτωβρίου 2015, έκανε το ανταγωνιστικό του ντεμπούτο, σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 εναντίον της Τουρκίας, με την Ισλανδία να έχει ήδη προκριθεί στη διοργάνωση. Επιλέχθηκε στην αποστολή της Ισλανδίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016.

Ο Κρίστινσον έχει πτυχίο bachelor στη νομική και έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να γίνει δικηγόρος μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments