Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (4/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (4/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (4/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (4/10/19).

  • Κριός

Σήμερα κάντε κάτι που πάει ενάντια στη φύση σας: Πείτε «όχι». Λαμβάνετε υπερβολικό όγκο πληροφοριών και όλοι θέλουν ένα κομμάτι από εσάς. Περισώστε την ψυχική σας ηρεμία και αποχωρήστε από περιττές κοινωνικές υποχρεώσεις.

  • Ταύρος

Αποφύγετε να απαντάτε με υπερβολικά έξυπνο και γλυκό τρόπο στα e-mail που σας στέλνουν πιθανοί ερωτικοί σύντροφοι σήμερα. Μπορεί να παρερμηνεύσουν τη συμπεριφορά σας και να θεωρήσουν ότι είστε βαρετοί και επιπόλαιοι. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση και παραμείνετε πιστοί στα γεγονότα: Αφήστε τις εκκεντρικές ιστορίες για μια άλλη μέρα.

  • Δίδυμοι

Σήμερα είναι καλή στιγμή για να παρακολουθήσετε κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Παρευρεθείτε σε μια πολιτική συγκέντρωση, πηγαίνετε στα εγκαίνια ενός μουσείου ή συμμετέχετε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων για κάποιο κοινωφελή σκοπό. Θα έχετε γύρω σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά πάθη και ενδιαφέροντα.

  • Καρκίνος

Όταν κάποιος φίλος σας χρειάζεται, παρατάτε τα πάντα. Ωστόσο, μια κατάσταση σήμερα θα δοκιμάσει μια μακροχρόνια σχέση σας. Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε καλά τις συνέπειες.

  • Λέων

Σήμερα θα σας απασχολεί περισσότερο το περιεχόμενο του μηνύματος που θέλετε να περάσετε, παρά το τι εντύπωση θα δώσετε. Από τη στιγμή που μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, έχετε εκπληρώσει τον στόχο σας. Αν το άλλο πρόσωπο σας απορρίψει, σημαίνει απλά ότι δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

  • Παρθένος

Μην αφήσετε αυτό τον τοξικό συνάδερφο να εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σας. Δεν έχετε χρόνο να ακούτε όλη μέρα τα παράπονά του. Βάλτε κάποια όρια στο χώρο εργασίας σας. Δεν είναι κακό να πείτε ότι είστε απασχολημένοι.

  • Ζυγός

Το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα σήμερα. Είστε πολύ κεφάτοι – και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας χρειάζεται. Όταν θα ζητήσει τη βοήθειά σας, κατεβείτε από το συννεφάκι σας και ακούστε το με προσοχή.

  • Σκορπιός

Σήμερα ο αναμφισβήτητος μαγνητισμός σας έλκει τους πάντες κοντά σας. Θέλουν να τους αγγίξετε με την υπέροχη ενέργειά σας. Μην φοβάστε να μοιραστείτε το χάρισμά σας, ειδικά αν ανάμεσα σε αυτά τα άτομα βρίσκεται και κάποιο ξεχωριστό.

  • Τοξότης

Κάντε κάτι καινούργιο σήμερα, κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Πλέξτε σκουφάκια για καρκινοπαθείς, δημιουργήστε ένα blog ή πάρτε μέρος σε μια εθελοντική οργάνωση. Είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε νέες γνωριμίες.

  • Αιγόκερως

Μην αφήσετε κανένα να σας χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Αισθάνεστε απόλυτα ικανοποιημένοι και άνετα στη ρουτίνα σας. Παρόλο που πολλά πονηρά μυαλά θα προσπαθήσουν να σας δελεάσουν να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, μην το κάνετε. Σήμερα είναι καλύτερα να το παίξετε εκ του ασφαλούς.

  • Υδροχόος

Σήμερα κρατήστε υπό έλεγχο την τάση ανωτερότητάς σας, ειδικά αν ζητηθεί η άποψή σας για κάτι που γνωρίζετε καλά. Θα εντυπωσιάσετε περισσότερο τους συνεργάτες σας αν μιλήσετε με αυτοπεποίθηση αλλά χαλαρά, χωρίς στόμφο.

  • Ιχθύες

Αν σήμερα προκύψει μια αλλαγή στη ζωή σας, μην πανικοβληθείτε και δημιουργήσετε χάος. Η μεταμόρφωση είναι κάτι συναρπαστικό και γεμάτο δυνατότητες, οπότε καλωσορίστε τη. Είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Αγκαλιάστε με θέρμη αυτή τη στροφή στην ζωή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments