Αθλητισμός

Μπράιτον – Τότεναμ 3-0

Μπράιτον – Τότεναμ 3-0
Μπράιτον - Τότεναμ 3-0: Σημάδια διάλυσης παρουσιάζει, πλέον, η Τότεναμ, καθώς υπέστη (νέα) ήττα-σοκ στην έδρα της Μπράιτον με 3-0, στο πρώτο ματς της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Μπράιτον – Τότεναμ 3-0: Η Μπράιτον έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι διαλύοντας την Τότεναμ με 3-0. Η ομάδα του Ποτσετίνο παραπαίει αγωνιστικά, χάνοντας και σήμερα με αυτό το ντροπιαστικό για το επίπεδό της σκορ. Τι κι αν ορκίστηκαν νίκη πριν το ματς, τίποτα από την εικόνα τους στο γήπεδο δεν παρέπεμπε σε κάτι τέτοιο. Δεχόμενη 10 γκολ σε διάστημα 4 ημερών, οι «πετεινοί», γύρισαν σε εποχές 1997, όταν και τότε είχαν «καταφέρει» κάτι αντίστοιχο. Η κατάσταση φαίνεται ότι χρίζει μεγάλων αλλαγών, ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα της ομάδας. Μαύρη σελίδα για το ματς, ο σοκαριστικός τραυματισμός του Λιορίς.

Το ματς

Ο νέος εφιάλτης της Τότεναμ ξεκίνησε μόλις στο 3′. Ο Λιορίς δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Μαπέι είχε εύκολο έργο για το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους «σπερς», είδαν τον Λιορίς να τραυματίζεται. Ο Γάλλος προσγειώθηκε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των έβγαλε εκτός γηπέδου με φορείο και με μάσκα οξυγόνου.

Πολύ άτυχος ο Λιορίς, που θα μείνει εκτός αρκετούς μήνες. Η κατρακύλα της Τότεναμ όμως δεν έμεινε εκεί. Ο Κόνολι στο 32′ έκανε το 3-0 για του γηπεδούχους με διπλή προσπάθεια. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Ποτσετίνο να κοιτάει περίλυπος τους παίκτες του.

Στην επανάληψη όχι απλά η Τότεναμ δεν επέστρεψε στο ματς, αλλά δέχτηκε και 3ο τέρμα, πάλι με τον Κόνολι στο 65′, μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια. H εικόνα των Λονδρέζων δεν άλλαξε ούτε μετά το 3-0. Χαρακτηριστικό ότι δεν κατάφερε να παράξει ούτε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τα καρέ της Μπράιτον. Περιορίστηκε σε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας και σε μια «σχεδόν» καλή στιγμή με τον Κέιν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments