Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (5/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο (5/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (5/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (5/10/19).

  • Κριός

Σήμερα χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί στην προσέγγισή σας. Θα είστε σε θέση να μαγέψετε σχεδόν οποιονδήποτε/οποιαδήποτε με ένα βλέμμα γεμάτο νόημα και λίγο φλερτ. Αφήστε τους να έρθουν αυτοί σε εσάς.

  • Ταύρος

Αν σήμερα αισθάνεστε τεμπελιά, μην αντιστέκεστε. Αφήστε τον/την τεμπέλη/α που κρύβετε μέσα σας να πάρει όλες τις αποφάσεις. Αράξτε στο σπίτι με μερικούς φίλους και κάντε έναν μαραθώνιο με τηλεοπτικές σειρές ή διοργανώστε ένα τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών. Κάντε την χαλάρωση το νέο σας χόμπι.

  • Δίδυμοι

Βρείτε μια πιο δημιουργική προσέγγιση στο πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας διαδικτυακά. Αντί να χρησιμοποιήσετε μια συνηθισμένη φωτογραφία ως εικόνα προφίλ, σκεφτείτε μήπως βγάλετε ένα επαγγελματικό πορτραίτο. Πάρτε το πιο σοβαρά.

  • Καρκίνος

Προσέξτε όσους σας ζηλεύουν. Παρόλο που εσείς ίσως θεωρείτε χάσιμο χρόνου το συναίσθημα της ζήλειας, μπορεί να σημαίνει ότι παίρνετε την οικογένεια, τη δουλειά σας και τους φίλους σας ως δεδομένους. Εκτιμήστε αυτά που έχετε.

  • Λέων

Σήμερα ζητήστε από κάποιο φίλο σας να σας κανονίσει ένα ραντεβού. Όσο τρομακτικό και αν φαίνεται στην αρχή, μπορεί τελικά να είναι μια πολύ καλή κίνηση. Οι φίλοι σας σας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα και μπορούν να βρουν κάποιον/α να σας ταιριάζει. Αφήστε τους να σας κάνουν προξενιό και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

  • Παρθένος

Χρειάζεστε μια σημαντική και γεμάτη νόημα συνάντηση για να σας βγάλει από την στασιμότητα της ερωτικής σας ζωής. Αντί να πέσετε στα πατώματα με τον/την πρώτο/η κούκλο/α που θα βάλετε στο μάτι, προσπαθήστε να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Ξεκινήστε μια συζήτηση για ένα πιο σοβαρό θέμα από αθλητικά ή κουτσομπολιά διάσημων.

  • Ζυγός

Είναι καλύτερα να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται παρά να πηγαίνετε ενάντια στο ρεύμα. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να απογοητευτείτε από τις μικρές αναποδιές της ζωής. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο και επιλέξτε προσεκτικά τις μάχες που θα δώσετε.

  • Σκορπιός

Σήμερα προσελκύετε άτομα με τα οποία συνήθως δεν κάνετε παρέα. Χρησιμοποιήστε την ακαταμάχητη προσωπικότητα σας για να φέρετε κοντά ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα ταιριάζουν μαζί είτε ερωτικά είτε φιλικά.

  • Τοξότης

Το γέλιο είναι η καλύτερη θεραπεία ενάντια στη μελαγχολία. Είτε έχετε πέσει εσείς στα πατώματα είτε πρέπει να φτιάξετε το κέφι σε κάποιον φίλο σας, ένα καλό γέλιο κάνει θαύματα. Ψάξτε να βρείτε μια καλή κωμωδία στο θέατρο ή δείτε μια ταινία που σας κάνει πάντα να ξεκαρδίζεστε στα γέλια.

  • Αιγόκερως

Σήμερα προκύπτουν από παντού διάφορες προκλήσεις. Ευτυχώς έχετε τα μέσα να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα εμπόδια γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν αισθανθείτε καταβεβλημένοι ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας.

  • Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α καινούργιο/α αντί να το παίζετε αδιάφοροι. Παρόλο που είναι δύσκολο για εσάς να ρίξετε τις άμυνές σας, θα κάνετε μεγαλύτερη πρόοδο αν φανείτε λίγο πιο ευάλωτοι. Δείξτε τους την πιο γλυκιά πλευρά του χαρακτήρα σας.

  • Ιχθύες

Σήμερα ξεκαθαρίστε λίγο τα άχρηστα πράγματα που έχουν μαζευτεί. Πετάξτε το παλιό και καλωσορίστε το καινούργιο. Ξεφορτωθείτε ο,τιδήποτε άχρηστο ή σπασμένο. Το ίδιο ισχύει και για τις φιλικές σας σχέσεις. Κρατήστε κοντά σας μόνο τα άτομα στα οποία μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο. Μην παρατείνετε σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτε πια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments