Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (5/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (5/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (5/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (5/10/19).

  • Κριός

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να προσέξετε περισσότερο τους χώρους της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Κριοί! Τόσο το εργασιακό όσο και το σπιτικό περιβάλλον σας, χρειάζονται ένα «φρεσκάρισμα» από καιρό σε καιρό για να ανανεώνεται η ενέργειά του. Με απλές αλλαγές στη θέση των επίπλων ή μια ευρύτερη ανακαίνιση, θα νιώσετε τη διαφορά άμεσα. Όχι μόνο θα βελτιωθεί η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε και την παραγωγικότητά σας να αυξάνεται!

  • Ταύρος

Τολμήστε να σκεφτείτε έξω από τα συνήθη δεδομένα σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτή η περίοδος ευνοεί την καινοτόμα και αυθεντική οπτική, που μπορεί να σαρώσει στις εντυπώσεις. Οι επαγγελματικές συμφωνίες θα έχουν τη στήριξη των άστρων: Στην πορεία των διαπραγματεύσεων και των εξελίξεων, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλούς ένθερμους υποστηρικτές. Εναπόκειται σε εσάς να αξιοποιήσετε την διορατικότητά σας για να τους «στρατολογήσετε»!

  • Δίδυμοι

Μήπως κάποια εγχειρήματά σας έχουν βαλτώσει για πολύ καιρό, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτή είναι αίσια στιγμή για να τους δώσετε όλη την προσοχή σας, να τα ολοκληρώσετε χωρίς άλλες αναβολές και υπεκφυγές. Δεν υπάρχουν περιθώρια προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί η δική σας αναβλητικότητα δυσχεραίνει τη δουλειά των συνεργατών σας. Θα το μετανιώσετε λίγο αργότερα αν δεν πράξετε τα δέοντα τώρα!

  • Καρκίνος

Η προσοχή σας εστιάζεται στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Χωρίς να παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, έχετε ανάγκη και από λίγη ενδοσκόπηση: Υπάρχουν σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, τα οποία αποζητούν επίλυση και εξομάλυνση του κλίματος. Τώρα που έχετε την εύνοια των άστρων, θα έχετε αίσιες εξελίξεις στις προσπάθειές σας και θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και ανακουφισμένοι!

  • Λέων

Μην εκπλαγείτε αν προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες δαπάνες, αγαπητοί Λέοντες: Δεν πρόκειται για έξοδα που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος που αφήσατε να βαλτώσουν! Τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν άμεσους χειρισμούς, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με λογική και ωριμότητα.

  • Παρθένος

Μπορεί τα άστρα να μην είναι απόλυτα ταγμένα στο πλευρό σας αυτές τις μέρες, αγαπητοί Παρθένοι… Ωστόσο, κάθε ουσιαστική προσπάθειά σας έχει τη δυναμική να σας ενισχύσει για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Ακόμα και μια ανέλπιστη εξέλιξη στα οικονομικά σας, με ευέλικτο χειρισμό μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να επιστρατεύσετε το ένστικτο αλλά και το ταλέντο σας στη διαχείριση των χρημάτων!

  • Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προβλέπονται συζητήσεις για νέες συμφωνίες και ανανεωτικές τακτικές στη στρατηγική σας! Οι στοχευμένες δράσεις θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε όσα σας απασχολούν. Ακόμα και πιθανά εμπόδια ή καθυστερήσεις, θα αποδειχθούν τελικά κεκαλυμμένη εύνοια της τύχης. Να ξέρετε ότι διανύετε μια περίοδο με θετικό πρόσημο, γι’ αυτό δεν έχετε να φοβάστε τίποτε. Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει επίσης: Θα έλξετε κοντά σας σημαίνοντα άτομα, που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε στην ηγετική κλίμακα!

  • Σκορπιός

Χρειάζεστε οργάνωση, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να συγκροτήσετε τη σκέψη και τις κινήσεις σας: Μόνο έτσι θα καταφέρετε να χειριστείτε όλα τα θέματα που έχετε αφήσει να χάσκουν εδώ και καιρό. Μην παραμελήσετε τις λεπτομέρειες, όσο ασήμαντες κι αν σας φανούν. Δώστε σημασία στην υγεία σας, στη φυσική σας κατάσταση και σε όσα αναμένουν από εσάς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας!

  • Τοξότης

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας φτάνουν στο ζενίθ τους, αγαπητοί Τοξότες! Η ανάγκη σας αυτές τις μέρες θα είναι να ορμήσετε και να αναμιχθείτε στα πάντα… Αλλά πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Για να μην δημιουργήσετε διχόνοιες, φροντίστε να λειτουργήσετε με μέτρο και ταπεινότητα, χωρίς να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Να φέρεστε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φέρονται!

  • Αιγόκερως

Το συνεργατικό πνεύμα παίρνει τα ηνία της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν πρέπει να κινηθείτε μεμονωμένα για να χειριστείτε τα καθήκοντά σας. Καλείστε να αποδείξετε πόση εμπιστοσύνη έχετε στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί η συνέργεια θα είναι η καλύτερη στρατηγική προσέγγισης των στόχων σας. Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που θα τον διαθέσετε μετά στην ξεκούρασή σας!

  • Υδροχόος

Εστιάστε την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, αγαπητοί Υδροχόοι! Όσο πιο καλή είναι η πορεία σας εκεί, τόσο καλύτερη διάθεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση θα έχετε. Να χειρίζεστε άμεσα κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει καθ’ οδόν, χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Η λογική και το μέτρο που σας χαρακτηρίζουν, είναι τα καλύτερα εργαλεία για να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας παρορμήσεις!

  • Ιχθύες

Πρέπει να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, αγαπητοί Ιχθύες! Τόσο η προσωπική σας ζωή και όσα οφείλετε στον εαυτό σας, όσο και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, χρειάζονται καταγραφή και χειρισμό. Να προχωρήσετε με σιγουριά και σταθερότητα – γιατί όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments