Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός 1-2

Άρης – Ολυμπιακός 1-2
Άρης - Ολυμπιακός: Ο Ντιγκινί έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά η ομάδα του Μαρτίνς απάντησε με τους Μασούρα και Ελ Αραμπί να "γυρίζουν" το ματς και να δίνουν πολύτιμο διπλό στους "ερυθρόλευκους".

Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Ο Ντιγκινί έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά η ομάδα του Μαρτίνς απάντησε με τους Μασούρα και Ελ Αραμπί να “γυρίζουν” το ματς και να δίνουν πολύτιμο διπλό στους “ερυθρόλευκους”. Η νίκη αυτή επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της κατάταξης με 16 βαθμούς, έναντι 15 της έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, Ξάνθης και 14 του ΠΑΟΚ.

Στο 7ο λεπτό, ο Ματίγια βρήκε ωραία τον Ντιγκινί σε στημένο λίγο έξω από την περιοχή και ο Γάλλος (7’) με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Σα, στο δοκάρι και μέσα για το 1-0. Στο 33ο λεπτό, ο Ολυμπιακός απάντησε, όταν ο Τσιμίκας έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Μασούρας σφήνωσε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Έμαν και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του Σουντανί αντί του Ποντένσε στο 38ο λεπτό, έγινε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Ελ Αραμπί, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον Ολυμπιακό να παίρνει μια άκρως σημαντική νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments