Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Κυριακή (6/10).

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την Κυριακή (6/10),

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, αυτή είναι καλή στιγμή για να κάνετε καινούργια καταγραφή των στόχων σας! Μπορεί να σας πιέσει λίγο αυτή η διαδικασία, καθώς κάποιους από αυτούς τους έχετε θέσει εδώ και καιρό.

Επειδή ως τώρα δεν έχετε καταφέρει να τους πραγματώσετε, θα χαρείτε βλέποντας να σημειώνουν πλέον πρόοδο. Μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα τους ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σας σε αυτή σας την προσπάθεια!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, διατηρήστε την πίστη στον εαυτό σας και θετική οπτική για τα πράγματα! Μην επιστρέψετε σε τίποτα και σε κανέναν να εμποδίσει την πορεία σας και να ρίξει την αυτοπεποίθησή σας.

Όσο προχωράτε με αποφασιστικότητα, θα βρίσκετε λύσεις ακόμα και σε προβλήματα που έχουν καθυστερήσει την υλοποίηση των στόχων σας.

Αποδεχθείτε τα δεδομένα και αντιμετωπίστε τα με ρεαλισμό. Να ξέρετε ότι αν τα αρνείστε ή προσπαθείτε να τα «επιδιορθώσετε», θα καθυστερείτε οι ίδιοι την πρόοδό σας!

Δίδυμοι

Αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις κινήσεις που θα υλοποιήσουν τους στόχους σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτή η στιγμή έχει φτάσει! Πλέον θα μπορέσετε να εκπληρώσετε κάθε όνειρό σας, αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι στην πορεία σας και να μην βιάζεστε. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να επιφέρουν τα αποτελέσματα που λαχταρούσατε και θα δράττετε σταδιακά τους καρπούς της επιτυχίας. Μοιραστείτε τη χαρά σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δυσχέρειες στο πρόγραμμά σας. Γι’ αυτό ευθύνονται τα άστρα, που δεν είναι πολύ φιλικά προκείμενα απέναντί σας. Το σημαντικό είναι να μην πανικοβληθείτε, γιατί αυτή η φάση είναι παροδική. Αφήστε τις συγκυρίες να εξελιχθούν χωρίς να αναμιχθείτε, μέχρι να νιώσετε ότι η ατμόσφαιρα έχει ελαφρύνει. Στη συνέχεια οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν, για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις!

Λέων

Αρχίστε να προετοιμάζεστε για κάποιες σημαντικές εξελίξεις, αγαπητοί Λέοντες! Να αναμένετε ότι πολλά θα αλλάξουν, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας δεδομένα! Περνάτε πλέον σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, που θα απαιτήσει να επιστρατεύσετε όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Κλείστε όλα τα κεφάλαια με το παρελθόν και ολοκληρώστε κάθε εκκρεμότητα. Έτσι δεν θα υπάρχει τίποτα που να καθυστερήσει την λαμπρή πορεία σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η ατμόσφαιρα είναι αίσια και έχετε εξαιρετική διάθεση! Το νιώθετε ότι σας προσεγγίζουν κάποιες σημαντικές και θετικές αλλαγές. Όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, έχουν την πρόθεση να σας δώσουν όσο περιθώριο χρόνου χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα σας διέπει, είναι σημαντικά εργαλεία για να επουλώσετε πικρίες και πληγές του παρελθόντος. Αδράξτε τη συγκυρία, που θα σας γεμίσει ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση!

Ζυγός

Η ελαστικότητα πρέπει να γίνει το εργαλείο δράσης σας στο εξής, αγαπητοί Ζυγοί! Πρέπει να χειριστείτε τα πάντα με τα μοναδικά διπλωματικά χαρίσματά σας, με ειλικρίνεια και ευγένεια. Όσο δεν διατείνεστε ότι τα γνωρίζετε όλα, δεν θα απογοητευθείτε. Η ευθύτητά σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των άλλων, καθώς θα ξέρουν πού στέκονται σε σχέση με εσάς. Έτσι θα αποφύγετε πολλές διαφωνίες και εντάσεις στο μέλλον!

Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό κληθήκατε να κάνατε έναν απολογισμό της ζωής σας, αγαπητοί Σκορπιοί. Ήταν καίριας σημασίας να κρίνετε τον εαυτό σας και τις έως τώρα επιδόσεις σας ως προς τους στόχους που έχετε θέσει. Αυτή η διαδικασία σας βοήθησε να ωριμάσετε, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας αλλά και τα θετικά στοιχεία σας. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να κάνετε τα αναμενόμενα βήματα προόδου, που θα υλοποιήσουν τις επόμενες φιλοδοξίες σας!

Τοξότης

Εστιάστε τη σκέψη σας στα θέματα που έχουν προτεραιότητα στη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να κάνετε τα ενδεδειγμένα βήματα, προκειμένου να αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο. Είναι μια διαδικασία απαραίτητη, για να επιτρέψετε στον εαυτό σας στη συνέχεια να χαλαρώσει. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να σας δώσουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να βγάλετε όλα τα εμπόδια από τον δρόμο σας!

Αιγόκερως

Ζυγίστε με προσοχή την κάθε σας κίνηση και να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μόνο η σύνεση, ο προγραμματισμός και η μεθοδικότητα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει ενίοτε να κάνετε κάποιους ελιγμούς, για να παρακάμψετε τα εμπόδια που προκύπτουν στην πορεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους σας, μην αντιδράτε απερίσκεπτα και αφήστε τη λογική να πάρει τα ηνία των κινήσεών σας!

Υδροχόος

Νιώθετε ότι δυσκολεύεστε κάπως να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Σας χρειάζεται λίγη επιπλέον συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση, προκειμένου να παρακάμπτετε τα ασήμαντα εμπόδια που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας. Αν κάποιοι άνθρωποι προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας εμποδίσουν, φροντίστε να τους απομακρύνετε το συντομότερο δυνατόν!

Ιχθύες

Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη αυτή την περίοδο, αγαπητοί Ιχθύες. Γι’ αυτό ευθύνεται ο αρνητισμός που διαισθάνεστε ότι υπάρχει στο περιβάλλον σας. Να ξέρετε ότι η αστάθεια δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από μόνη της, αν συνεχίσετε να ενδίδετε στη δική της ενέργεια και όχι στη δική σας. Το κλειδί για να βγείτε από αυτή τη συγκυρία, είναι να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Τίποτα δεν είναι τόσο δυσχερές όσο το φαντάζεστε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments