Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (6/10).

Κριός

Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να αποφύγεις οποιαδήποτε αμυντική στάση απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν μέχρι σήμερα ένιωθες αμήχανα απέναντι στον εραστή σου, σύντομα θα αισθανθείς πιο χαλαρή. Κι όχι μόνο εσύ!

Η απογοήτευση θα μπορούσε να σε καταβάλλει, αν δεν βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις ένα θέμα, στην αρχή του. Πίστεψε πως ό,τι κι αν έχεις ν’ αντιμετωπίσεις θα είναι παροδικό και προσπάθησε να είσαι θετική.

Ταύρος

Σίγουρα, μπορεί να αισθάνεσαι αβέβαιη για το πού θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν οι τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες, ακόμα κι αν δεις πολλά, που θα σε κάνουν να νιώσεις αισιόδοξη.

Αυτή είναι η σωστή στάση που πρέπει να υιοθετήσεις… αλλά μην επιτρέψεις στην τυφλή πίστη, να σ’ εμποδίσει να δεις ξεκάθαρα ένα ρομαντικό σενάριο!

Έτσι, θα μπορέσεις να εστιάσεις την παθιασμένη επιμονή σου με τέτοιο τρόπο, που θα οδηγήσει σε πιο επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Αν έχεις αντιληφθεί τη δυναμική που υπάρχει στην ερωτική σου ζωή, τότε μπορεί να νιώσεις διστακτική για τις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σου. Εντούτοις, η ενθάρρυνση μιας ανοικτής συζήτησης με τον αγαπημένο σου, θα σου υπενθυμίσει ότι η τρέχουσα ερωτική πραγματικότητά σου, δεν δημιουργεί λόγους για να είσαι επιφυλακτική, απέναντι στην Εμπιστοσύνη! Αν μάλιστα μιλήσεις για τους φόβους και τις ανησυχίες σου, αυτό θα ενισχύσει τη συναισθηματική οικειότητα με το σύντροφό σου! Κι αυτό….. είναι που χρειάζεσαι, πιο πολύ.

Καρκίνος

Προσπάθησε να μην είσαι απαισιόδοξη με την ερωτική σου ζωή, γιατί αυτό που βλέπεις, μπορεί να διαφέρει σημαντικά από την πραγματικότητα. Αρνούμενη να προσδώσεις στους φόβους σου, θα διαχειριστείς τους εσωτερικούς σου δαίμονες, με θαυμάσιο και χαριτωμένο τρόπο. Ηρέμησε από κάθε παράλογο φόβο σου και στη συνέχεια παρακολούθησέ τον…. να εξαφανίζεται!

Λέων

Η εκτίμησή σου για ένα ρομαντικό σενάριο, θα σε αναγκάσει να αποφύγεις την αντιμετώπιση ενός σημαντικού ζητήματος, με τον εραστή σου. Ωστόσο, είναι αδύνατο να βρεθεί κάποιος τρόπος να αντιμετωπιστεί ένα ρομαντικό ζήτημα και να κλείσει οριστικά. Η εμπιστοσύνη του αγαπημένου σου για να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, θα απαιτήσει να προχωρήσεις μπροστά και να τα μιλήσεις ανοιχτά. Μαζί, μπορείτε να μάθετε ένα μάθημα αγάπης που μπορεί να φέρει μεγαλύτερο βάθος, οικειότητα και εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Μερικές φορές, το να μάθετε κάτι μαζί, μπορεί να είναι το μεγαλύτερο δώρο, που μπορείτε να δώσετε ο ένας στον άλλο.

Παρθένος

Θα μπορούσε να είναι μια εποχή που έχεις κάποια ειλικρινή ερωτήματα σχετικά με την αγάπη, το ρομαντισμό και την οικειότητα – και ν’ αποκαλύψεις τα αποτελέσματα στον εραστή σου. Μια ανοιχτή και ειλικρινής ομολογία για το τι θέλεις και τι όχι, θα μπορούσε να φέρει περισσότερα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Με το να είσαι όσο περισσότερο ανοιχτόμυαλη μπορείς, θα ενθαρρύνεις και το ταίρι σου, να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο. Γι’ αυτό, αποκάλυψε τα μυστικά σου και πίστεψε πως το να δείξεις ευάλωτη, είναι ο κατάλληλος τρόπος, τώρα.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσεις πως δε χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια, και είναι απίθανο ν’ αφήσεις τον εραστή σου να σου μιλήσει για την επιδίωξη ενός σχεδίου, που σχετίζεται με την κοινή ερωτική σας ζωή. Ωστόσο το πείσμα, θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια, σε ό, τι σου ζητάει το ταίρι σου να εξετάσεις, ή ακόμα καλύτερα να κάνεις. Φρόντισε να σκεφτείς λογικά και βρες την ευελιξία να παρακάμψεις ό,τι σε κάνει να πεισμώνεις τώρα. Αν δεν λάβεις υπόψη τις συμβουλές του για ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο, τότε φρόντισε ν’ ακούσεις τη διαίσθησή σου.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να προσπαθήσεις να επιφέρεις μια θετική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή…. επειδή θα είναι «μακράς διαρκείας». Ό, τι θέλεις να βελτιώσεις, κάνε το σε συνεργασία με τον εραστή σου, επειδή αυτό θα ενισχύσει το δεσμό σας και τις προσπάθειές σου. Θα αισθανθείς πολύ πιο καθησυχασμένη και αισιόδοξη, αν καταλάβεις, πως οι αλλαγές που εισάγεις, γίνονται επειδή και οι δύο βλέπετε τα οφέλη της βελτίωσης του παθιασμένου σας κόσμου, μαζί!

Τοξότης

Μια διαισθητική ανακάλυψη θα σε παροτρύνει να αναλάβεις δράση στις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες. Κινητοποιείσαι για να βρεις απαντήσεις…όμως δεν είναι εύκολο να βρεις άκρη, με τον τρόπο που είσαι διατεθειμένη να το κάνεις. Αν νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τη σχέση σου, τότε θα προσπάθησε με όλες σου τις δυνάμεις, να διατηρήσεις ισορροπία και αρμονία στη σχέση σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ φιλόδοξη, αλλά γνωρίζεις ότι αυτό είναι απαραίτητο για να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Συνέχισε να χαμογελάς, ακόμα κι αν νιώσεις πως κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου, θυελλώδη σύννεφα . Επίσης, προσπάθησε να δείξεις υπομονή καθώς προσπαθείς να εξομαλύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου….και αποδέξου πως οι απαντήσεις, μπορεί να πάρουν χρόνο. Μια διπλωματική κι έξυπνη προσέγγιση είναι ευκολότερο να φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Εκπλήσσοντας το ταίρι σου, δείχνοντας ευγένεια και αγάπη, να είσαι βέβαιη πως το καβγαδάκι ανάμεσά σας, θα είναι σύντομο.

Υδροχόος

Αν προσπαθείς με όποιο τρόπο μπορείς να παραμείνεις σε μια ερωτική ζώνη άνεσης, τότε θα χάσεις τις παθιασμένες εμπειρίες που προσφέρονται αυτό το διάστημα! Μην αφήνεις το φόβο να σε κρατήσει πίσω και να μην επωφεληθείς από μια ρομαντική αποκάλυψη που περιμένει να εκδηλωθεί. Κάποιες ανασφάλειες που πιστεύεις ότι είναι προσωρινές, υπάρχει περίπτωση να διογκωθούν. Κάνε αυτό που φοβάσαι τώρα στα ερωτικά σου….και ο φόβος θα εξαφανιστεί!

Ιχθύες

Μπορεί να μη θέλεις να πεις όχι στον αγαπημένο σου, αλλά δεν θα έχεις άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή. Ίσως γνωρίζεις πως έχεις δώσει πολλή ενέργεια….και δε μπορείς να συνεχίζεις να προσφέρεις σ’ ένα ερωτικό θέμα, επειδή θέλεις ν’ αξιολογήσεις την επόμενη κίνησή σου. Μια ανασκόπηση των συναισθηματικών και φυσικών ορίων σου, θ’ αποκαλύψει πού υπάρχει ανισορροπία και τι πρέπει να γίνει για ν’ αντιμετωπιστεί!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments