Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (6/10)

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (6/10)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (6/10).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (6/10).

Κριός

Κάποιες μικρές απογοητεύσεις σας έχουν ρίξει τη διάθεση αλλά προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Αν χρειάζεστε κάποιον να σας υπενθυμίσει πόσο υπέροχοι είστε, ρωτήστε το ταίρι σας. Θα σας βρει εκατοντάδες λόγους!

Ταύρος

Να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας σήμερα. Γεμίστε το ταίρι σας με λόγια αγάπης, τρυφερές χειρονομίες και φιλιά. Ολοκληρώστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ στο κρεβάτι.

Δίδυμοι

Η οικογένειά σας είναι σημαντική για εσάς, οπότε σήμερα βρείτε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε μαζί της. Αν μένουν κοντά, προσκαλέστε τους συγγενείς σας για φαγητό με το ταίρι σας. Διαφορετικά, ένα τηλεφώνημα θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε την απόσταση.

Καρκίνος

Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνετε κάποιες δουλειές που έχουν μείνει πίσω στο σπίτι σας. Το καθάρισμα και η οργάνωση του σπιτιού σας, θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ότι έχετε τον έλεγχο τους περιβάλλοντός σας. Αν σας κάνει παρέα και το ταίρι σας, μπορεί να το διασκεδάσετε περισσότερο.

Λέων

Υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να περιμένετε – και στιγμές που θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Σήμερα θα θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση. Φτιάξτε ένα σχέδιο με τη βοήθεια του/της αγαπημένου/ης σας και στη συνέχεια ενεργήστε σύμφωνα με αυτό.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε κάποιες αλλαγές, που συζητούσατε εδώ και καιρό με το ταίρι σας. Έχετε τη σωστή ενέργεια και την κατάλληλη διάθεση, για να επιτύχετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας.

Ζυγός

Εσείς και το ταίρι σας είστε φοβερή ομάδα! Όταν είστε μαζί, μπορείτε να επιτύχετε σχεδόν οτιδήποτε. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να ονειρευτείτε τις επόμενες περιπέτειες που θέλετε να έχετε μαζί.

Σκορπιός

Σήμερα προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε λεπτομέρειες. Αν αισθάνεστε ευτυχισμένοι με τον/τη σύντροφό σας, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τα υπόλοιπα. Από τη στιγμή που και οι δύο είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, σημαίνει ότι κάτι κάνετε σωστά.

Τοξότης

Σήμερα έχετε μια δυσάρεστη αίσθηση ότι κάτι έχετε ξεχάσει. Ελέγξτε τα πάντα δυο φορές και μετά χαλαρώστε. Απολαύστε το χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας και σταματήστε να ανησυχείτε για το αν έχετε αφήσει τα φώτα αναμμένα.

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά για τα οποία εσείς και το ταίρι σας θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε καταφέρει μαζί. Μπορεί μάλιστα να θελήσετε και να το γιορτάσετε απόψε, κάνοντας κάτι μόνο για εσάς τους δύο.

Υδροχόος

Μην είστε επικριτικοί με το ταίρι σας σήμερα. Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι το βοηθάτε, αλλά αν δεν είναι έτοιμο να ακούσει όσα έχετε να πείτε, μπορεί να τα πάρει στραβά. Αφήστε τις συμβουλές για μια άλλη φορά.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το ταίρι με τα μάτια ενός τρίτου. Όταν δείτε πώς συναναστρέφεται με τους άλλους ανθρώπους, θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο τον καλοσυνάτο χαρακτήρα του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments