Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τον “πληγώνει” η απουσία ενός ακόμα έμπειρου φορ

Παναθηναϊκός: Τον “πληγώνει” η απουσία ενός ακόμα έμπειρου φορ
Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» επέλεξαν να μην αποκτήσουν έναν έμπειρο επιθετικό πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα και μέχρι στιγμής το πληρώνουν.

Παναθηναϊκός: Το ξεκίνημα της σεζόν για το «Τριφύλλι» δεν είναι ιδανικό, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές της φετινής Super League όταν στο ίδιο χρονικό σημείο της περσινής σεζόν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν τους διπλάσιους. Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο (1-0) και η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) έφεραν αισιοδοξία στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αλλά η ήττα από την Ξάνθη στη Ριζούπολη (1-0) «προσγείωσε» απότομα την ομάδα, παρά το γεγονός πως έχει αρκετά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Ζαχίντ στο 29ο λεπτό, αλλά και το νικητήριο τέρμα των Ακριτών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το γεγονός ότι ο Φεντερίκο Μακέντα δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός στην αναμέτρηση στοίχισε αρκετά στους «πράσινους», παρά το γεγονός ότι είχαν ακόμη τρεις επιθετικούς στο ρόστερ. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», η επιλογή του Γιώργου Δώνη να μην ξεκινήσει κανέναν εκ των Περέα, Καμπετσή και Βέργου δείχνει πολλά για το φετινό ρόστερ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν εμπιστεύεται κανέναν εκ των τριών τους για βασικό και σαφέστατα η απουσία ενός έμπειρου επιθετικού στην ομάδα την έχει «πληγώσει» αρκετά. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο τον Γενάρη, αρκεί να μην είναι πολύ αργά.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τον υπολογίζει κανονικά ο Δώνης

Τα δεδομένα με τον νεαρό εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν έχουν αλλάξει. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί ένα από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι στα άκρα, λόγω της άρνησης του παίκτη να ανανεώσει με τους «Πράσινους». Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής της αναμέτρησης με την Ξάνθη τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Η κίνηση αυτή του προπονητή του Παναθηναϊκού μεταφράστηκε από αρκετούς ότι ο 22χρονος εξτρέμ δεν θα υπολογίζεται από εδώ και πέρα, παρά μόνο αν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, όπως γράφει η «Πράσινη» και ο λόγος που το «έκοψε» ο Γιώργος Δώνης είναι διαφορετικός.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πριν από μερικές μέρες είχε συνομιλία με τον παίκτη και του τόνισε ότι δεν πρέπει να επηρεαστεί η ψυχολογία έπειτα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του. Έτσι αποφασίστηκε από τον προπονητή του ότι επειδή σε μια εντός έδρας αναμέτρηση ίσως και να υπήρχαν αντιδράσει από τον κόσμο προς το πρόσωπό του, η καλύτερη λύση θα ήταν να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός αποστολής από το ματς με την Ξάνθη.

Ο Χατζηγιοβάνης κατάλαβε αμέσως τι του είπε ο Δώνης και συμφώνησε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση, να μείνει δηλαδή εκτός αποστολής. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται κανονικά και αυτό θα φανεί στο επόμενα ματς, στο οποίο δεν αποκλείεται εκτός από την παρουσία του στην αποστολή να βρίσκεται και στην ενδεκάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments