Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (7/10)

Ζώδια: Προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (7/10)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις της Δευτέρας (7/10) για τις επανασυνδέσεις.

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις της Δευτέρας (7/10) για τις επανασυνδέσεις. 

Κριός

Πάρτε τα πράγματα χαλαρά, όταν αποκαλύπτετε τα πραγματικά σας συναισθήματα σε ένα άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι.

Ίσως σήμερα θα ήταν καλύτερα να το παίξετε εκ του ασφαλούς. Μόλις βεβαιωθείτε ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, θα αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες. Μόνο και μόνο επειδή είχατε μερικές εμπειρίες, δεν σημαίνει ότι τα ξέρετε και όλα. Να δείχνετε κατανόηση στα συναισθηματικά βάρη των άλλων ανθρώπων και να τους αφήνετε να κάνουν λάθη.

Δίδυμοι

Η παρατήρηση είναι το μυστικό σας όπλο για να μπορέσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για κάποιο ξεχωριστό άτομο. Όταν κρατάτε το στόμα σας κλειστό και αφήνετε τους άλλους να μιλάνε, μπορείτε να μάθετε πολλά. Επίσης, δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να ταραχθείτε από μια απροσδόκητη συναισθηματική απόρριψη. Αυτή η ένταση και η αναταραχή, μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τις δικές σας αντιδράσεις στα ερωτικά ζητήματα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Λέων

Όταν κοιτάτε κάποια θέματα πιο βαθιά, τα άλλα σας προβλήματα ωχριούν μπροστά τους. Το να σταματήσετε να κολλάτε στις λεπτομέρειες και να κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να δείτε τα πράγματα με άλλη προοπτική.

Παρθένος

Το καλύτερο κομμάτι όταν βγαίνετε ραντεβού, είναι το ότι ανακαλύπτετε πράγματα για κάποιο καινούργιο άτομο. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε τα πράγματα και να μπείτε σε μια σχέση ακόμη. Μάθετε καλά το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας και χαρείτε όλη τη διαδικασία.

 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να γοητευθείτε από ένα πρόσωπο που είναι ο τύπος σας. Παρόλα αυτά, σκεφτείτε το καλά πριν κάνετε την κίνησή σας. Μπορεί να ταιριάζετε καλύτερα με κάποιον που είναι το αντίθετο από εσάς. Να είστε εκλεκτικοί.

Σκορπιός

Η ενέργεια κάποιου φίλου μπορεί να σας ανεβάσει τη διάθεση σήμερα. Αφήστε τη θετική του ενέργεια να σας φτιάξει το κέφι. Ανταποδώστε του τη χάρη όταν θα το έχει ανάγκη.

Τοξότης

Το να είστε ντροπαλοί, έχει τη γοητεία του. Αλλά σήμερα θα ήταν καλό να βγείτε από το καβούκι σας και να πείτε στο αντικείμενο του πόθου σας πώς αισθάνεστε. Αν παραμείνετε σιωπηλοί, δεν θα μάθετε ποτέ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί ανάμεσα σας. Αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σας μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι σήμερα, που αισθάνεστε στις πλάτες σας το βάρος όλου του κόσμου. Ζητήστε τους να σας ενθαρρύνουν και ακολουθήστε κατά γράμμα τις συμβουλές τους.

Υδροχόος

Δεν θα πρέπει ποτέ να παίρνετε αψήφιστα την ιδιωτική ζωή κάποιου φίλου. Αν σας εμπιστεύτηκε κάποια σημαντική πληροφορία που τον αφορά, κρατήστε τη για τον εαυτό σας. Μην χάσετε την εμπιστοσύνη του επειδή θέλετε να το παίξετε έξυπνοι. Κρατήστε τα μυστικά του.

Ιχθύες

Οι λεπτομέρειες από το τελευταίο σας ερωτικό ραντεβού είναι κάπως συγκεχυμένες; Ωστόσο, αισθάνεστε ακόμη τη ζεστασιά και την αίσθηση ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς. Αφήστε αυτές τις αναμνήσεις να σας ενθαρρύνουν να αναζητήστε τον έρωτα σε κάποιο καινούργιο άτομο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments