Ελλάδα

Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε νυχτερινό κατάστημα

Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε νυχτερινό κατάστημα
Πειραιώς: Καρέ καρέ ο εμπρησμός του νυχτερινού καταστήματος στην οδό Πειραιώς

Πειραιώς: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε κλαμπ στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι φέρνει στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο του Open. Η έκρηξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, με τις κινήσεις των εμπρηστών να καταγράφονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος Στα πλάνα που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv αποτυπώνεται η δράση των βομβιστών, αλλά και η στιγμή της έκρηξης.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί, αφού την ώρα της έκρηξης η κίνηση των οχημάτων στην Πειραιώς διεξαγόταν κανονικά. Όπως βλέπετε οι δράστες έφτασαν στο σημείο με μηχανή. Ο συνοδηγός κατέβηκε, άφησε την εκρηκτική ύλη στο σημείο και μετά ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεργό του εξαφανίστηκαν αμέσως. Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη ενώ έξω από το κατάστημα περνούσε εκείνη τη στιγμή μία κοπέλα.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι. Στο μεταξύ, οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη. Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την ανάληψη, ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments