Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (8/10/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (8/10/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (8/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (8/10/19).

Κριός

Ένα καινούργιο στέκι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε νέες γνωριμίες. Αφήστε για λίγο τα συνηθισμένα σας μέρη και επισκεφθείτε έναν προορισμό που δεν έχετε ξαναπάει. Ρωτήστε τους φίλους και τους συναδέρφους σας ποια είναι τα αγαπημένα τους μέρη.

Ταύρος

Είναι αλήθεια πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. Σας έλκουν οι όμορφοι, λαμπεροί άνθρωποι. Δεν είναι κακό να υπάρχει έλξη με την πρώτη ματιά αλλά καλό θα ήταν να δείτε κάτω από την επιφάνεια. Έτσι θα ανακαλύψετε αν έχετε να κάνετε με ένα διαμάντι ή κάρβουνο.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε περισσότερη κατανόηση από όση οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας. Δείξτε στους φίλους σας πόσο μεγαλόψυχοι είστε, αφήνοντας να ξεχαστούν παλιές πικρίες και συγχωρώντας λάθη του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω.

Καρκίνος

Το να βρείτε την αληθινή αγάπη δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Να είστε ανοιχτοί σε καινούργια άτομα και μην προσπαθείτε να βρείτε το ταίρι σας με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν βγαίνετε ραντεβού με άτομα που δεν είναι ο τύπος σας, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα.

Λέων

Σήμερα οι πιθανότητές σας να βρείτε τον έρωτα αυξάνονται, από μια τυχαία γνωριμία με κάποιον/α καινούργιο/α. Μπορεί να πρόκειται για κάποιον άγνωστο που θα πέσει πάνω σας στο δρόμο ή κάποιον που γνωρίσατε στην ουρά του σούπερ-μάρκετ. Χαμογελάστε και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Παρθένος

Πιέστε τον εαυτό σας να βγει έξω και να διασκεδάσει. Σας χρειάζεται λίγη διασκέδαση και οι φίλοι σας θα χαρούν να σας βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους. Προγραμματίστε μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη ή κάντε ένα βήμα παραπάνω και οργανώστε ένα πάρτι στο σπίτι σας.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να μιλήσετε αν κάτι σας ενοχλεί. Κάποιος φίλος που σας αδίκησε, μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει καν ότι σας πλήγωσε. Δώστε του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και πείτε του τι ήταν αυτό που σας ενόχλησε.

Σκορπιός

Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε κάποιον άσπονδο φίλο. Κάποιος που σας κάνει το φίλο και δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά σας, στην πραγματικότητα σκέφτεται πώς να βάλει εμπόδια στην ευτυχία σας μόνο και μόνο από ζήλεια.

Τοξότης

Το τι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο, είναι υποκειμενικό. Σταματήστε λοιπόν να συγκρίνετε την ερωτική σας ζωή με αυτή των άλλων. Ακόμη και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ευτυχισμένη σχέση, κάποιες φορές θα ήθελαν να είναι ελεύθεροι, ωραίοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Απολαύστε την ελευθερία σας.

Αιγόκερως

Μια μεγάλη δουλειά μπορεί να σας αποθαρρύνει. Αλλά αν σταματήσετε να χρονοτριβείτε, θα είστε σε θέση να την φέρετε εις πέρας. Αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια. Αν επιμείνετε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να καταφέρετε.

Υδροχόος

Οι φίλοι σας χρειάζονται τις σοφές συμβουλές σας για τον έρωτα. Παρόλο που ακόμη μπορεί να βασανίζεστε από λάθη του παρελθόντος, το πιθανότερο είναι ότι έχετε πολλά χρήσιμα πράγματα να πείτε για να παρακινήσετε τους άλλους να κάνουν το σωστό.

Ιχθύες

Σήμερα είναι ευκαιρία να ζητήσετε από το αντικείμενο του πόθου σας να βγείτε ραντεβού. Περιμένατε εδώ και καιρό να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία – και σήμερα ήρθε. Μην ανησυχείτε για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments